| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Cmt Hzr 13, 2009 2:53 pm Mesaj konusu: Salofalk 1g Rektal Köpük |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1517 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Hzr 15, 2009 10:13 am Mesaj konusu: |
|
|
ben bu ilaçla hiç tanışmadım umarım tanışmak zorunda da kalmam:) _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 15, 2009 11:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eminim kontol için dr.a gittiğinde reçetene yazılacaktır...  |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 7:26 am Mesaj konusu: |
|
|
reçeteme yazabilir .bende kullanan arkadaşlarıma hediye ederim olur biter  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 7:37 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Ben bu ilacı yeni denedim. Kullanamadım. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 7:50 am Mesaj konusu: |
|
|
İmre hanım, iskender beye hediye edelim, doğum günü de yaklaşmış  |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
olabilir  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 837 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahhh. Yok ben almayayım. Yeterince elimde var ama zaten.
Çok kötüsünüz valla. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
ama ama iskender bey hediyenin iyisi kötüsü olurmu erdoz beyin gönlünden koptu üzülmesin sonra  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 919 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
:) Arkadaşlar mükemmelsiniz.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
toxic12
|
Tarih: Sal Hzr 16, 2009 9:41 pm Mesaj konusu: sizce |
|
|
Merhaba . Başlık açılmış hemen sorayım. Çok teşekkür ederim geçenlerde üyelerden bir dost çokça salofalk köpük göndermiş kargo ile.Daha önce salofalk lavman kullandım. Kaliteli ve faydalı idi. Salofalk köpük içinde aynı şeyi düşündüm ve düşünüyorum. Ancak vücudum çok zorlanıyor. Ne anlamda.. hımmm.. Köpük kullanımı oldukça kolay. Ancak şok edici şekilde ani olarak köpüğü rektuma pompalıyor. Orda bi irkiliyosunuz ki buna bir iki seferde alıştım. Ancak köpük kullanımının hemen ardından tüm barsağım hareketlenmeye başlıyor. Normalde 10 dakika önce tuvalet ihtiyacı yokken , müthiş bir yanma ve buna karşılık tuvalet ihtiyacı başgösteriyor. Yani laksatif etki gösteriyor. Kullanan oldu mu? Aynı şekildemi etki etti? Sizlerde yorumlarmısınız? _________________ umut.... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Prş Hzr 18, 2009 7:20 am Mesaj konusu: |
|
|
İmre Hanım valla ne desem bilmiyorum size Oldu üzülmesin alayım bari Erdoğan Abimi kıracağıma katlanırım artık. |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Hzr 19, 2009 1:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siz İskiye Salofalk köpük gönderme derdindesiniz İski elindekileri bana gönderme derdinde  _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

|
Tarih: Cmt Hzr 20, 2009 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahhhhhh Yooo ben Erdoğan Abi'nin kargosunu direk sana yönlendircem Şirine  |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 739 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cmt Hzr 20, 2009 10:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| İskender yazmış: | Ahhhhhh Yooo ben Erdoğan Abi'nin kargosunu direk sana yönlendircem Şirine  |
Her halukarda galiba bana Salofalk Köpük gelecek gibi kargoyla
Zaten Salofalk Lavmanları yeni aldığım için sistem Salofalk Köpüğü ödemiyordu.
Neyse bende İski'nin kargosunu kabul etmem , geri döner kendine  _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
|