www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

SAYGIMDAN DOLAYI SUSMUŞTUM....

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Tarihin İçinden
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
şirine

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 2:51 am    Mesaj konusu: SAYGIMDAN DOLAYI SUSMUŞTUM.... Alıntıyla Cevap Gönder

Ramazan Beyin Bu konuyu burda noktalayım ve ben siteden ayrıldıktan sonra hiç birşey yazılmasın demesine saygı duyarak ben hiç bir şey yazmadım 2 gündür. Ama benim Ramazan Beye gösterdiğim saygı bazı kişilerce farklı yorumlanmış.

Şahsım adına yazdıklarımda hiç bir siyasi amaç güdmedim,KENEYLe ilgili yazdığım o cümleleri,bir siyasi kişik değilde,sıradan bir insan dahi demiş olsa, anlamsızca olduğu için yine dile getirirdim. Ama o başlıkta ilk kez siyaset kelimesini kullanan kişi tarafından da siyaset yapmakla suçlanmam gerçekten ilginç bir noktadır.İnsanlar kendi yazdıklarına bakmadan, çok kolay başkalarını itham ediyor malesef.

gülcan yazmış:
insanların hassas olduğu konular farklı farklıdır.bizim burada amacımız sohbet ve paylaşımsa eğer bence mümkün olduğu kadar bazı şeylerin veya işte konuların birbirimizi incitebileceğini düşünerek yazmakta fayda görüyorum.yani yazarken acaba ben bunu yazıyorum ama farklı bir yorum yapılabilirim??bunu düşünmek lazım.insanlar üzerinemi alınır biri yanlışmı anlar bunlar ince mevzular kısaca.bakın sizyset değil dendi ama olayın geldiği boyuta bak.daha fazla sündürmeninde kimseye bir faydası yok üzerine alınması gereken kişi zaten alınmıştır.illede kimi diyorsanız sayın şirineyi kasdettim tabiki.ve bunu herkes az çok anlamıştır.amacım kimseyi suçlamak yada yargılamak değil.yazarken sözlerin nereye gideceği ve nasıl anlaşılacağına biraz daha titizlik gösterilirse bu tür durumlar ortaya çıkmaz...ayrıca imreyede katılıyorum.bu mevzu burada kapansın artık. bir sohbetin geldiği son nokta....

Bu yazıda açıkça itham edildiğim ve bu yazıda sahsıma yapılan haraketlerden dolayı ve sayılan sıfatlara sahip olmamamdan dolayı(!) Sitede daha fazla karışıklığa yanlış anlaşılmalara neden olmamak adına ve siteden başka kişilerinde kırılmasına siteden ayrılmasına meydan vermemek adına, siteden ayrılıyorum.

Şahsıma bu hakaretler yapılmasaydı yine de Ramazan Beye saygımdan dolayı hiç bir şey yazmayacaktım;ama Ramazan Beyin, bu karar benim kendi tercihimdir,kimsenin bir etkisi suçu yoktur demesine rağmen günah keçisi ilan edilmem,kaldırabileceğim bir durum değil.

Ayrıca ben Ramazan Beye gerekli açıklamayı yaptım ve ondan da gerekli cevabı aldım,Ayrıca iddia edildiği gibi üzerimede birşeyler alınmış değilim, benim içim çok rahat.Şu ana kadarki suskunluğum Ramazan Beye olan saygımdandı.

Sanırım sorunun ana kaynağı,sitenin günah keçisi ben olduğuma göre siteden ayrılmamla Ramazan Beyin istediği gibi bu konu tamamen kapanmış olacaktır.

Bu sitede pek çok insanla çok pek çok şey paylaştım hepsinin kalbimde bir yeri vardır...Artık sitede olmasamda.

Herkese hayatta başarılar ve remisyonlu yıllar....
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
semi
Moderatör

Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 10:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

rsevinc ayrıldı.
şirine ayrıldı.
Ercan Bey ayrıldı galiba.
Cengiz Bey ?? Sizde de sanki veda cümleleri var.. İnşallah yanlış anlamışımdır..

Ne büyük insan mışınız Gülcan Hanım..
Başarılarıız tebrik eder , siyasi hayatınızda da başarılar dilerim. çünkü o başlıkda daha önce de dediğim gibi siyaset lafını ilk kullanan sizsiniz.

rsevinc konu kene değilse, sorun sadece siyaset ise ben siyasetle ilgili birşey göremedim. ama siz görmüşsünüz.. O yazıyı yazmadan da siteden ayrılabilirdiniz.

Mesela ben 3 ay yazı yazmadım siteye, gıkım bile çıkmadı.. Bana reel ortamda haksız yere laf edilmişti ama ben bunu ortada açık açık belirtmedim.
Sayın rsevinc sizin konunuz burası değil gerçek ortamda ortaya çıkan bir sorun ise keşke sorununuz gerçek ortamda çözseydiniz (sorunun ne olduğunu anlayamadığım için tahmin yürütüyorum sadece) Bana burada bir kaç kez laf geçirildi, ama ben umursamadım, yazmadım.. Çünkü benim burda amacım paylaşım.. İnsanlara laf geçirmek değil..

şirine yaptığın davranışla bu sitenin senin için değersiz olduğunu gösteriyorsun ayrılarak bazılarının zafer çığlıkları atmasına sebep oluyorsun.

Sitenin kurucuları bile veda konuşması yapıyorsa esasen bizim burada yazı yazmamız anlamsız galiba.. Zaten ne yazsak boş gibi.. Herkes allaha emanet olan, saygılar, sevgiler , güle güle yazıları yazmaya başlamış..

Gülcan hanım ya da her kimseniz başarınızı tebrik ederim.. Demek ki herşey burada bir pamuk ipliğine bağlıymışş.. Sizde o ipliği kopardınız.
Tanışıp derdinizin ne olduğu anlamak isterdim.. Ama bu gidişle zaten Ankara toplantısı da iptal olur.

Tebrikler.. Tebrikler...

Bu sitenin amacı hastaları buluşturmak, birlik beraberlik oluşturmak, dertlerini çözmekti. Demekki dert oluşturmak herkesin ilgisini daha çok çekiyor.

Gülcan Hanım siz sahiden İBH hastası mısınız? Gülcan Hanım diye biri var mı gerçekten.. Facebook tan mail adresinizle alınmış kullanıcı karşısında niye bir erkek ismi ve resmi var.. Eşiniz adına mı facebook kullanıcınız var.
Siz adına buraya başkaları mı giriş yapıyor..
Sorular çok yanıtlar yok...

Sonuç olarak eğer bir kişi yüzünden bu site kapanacaksa, zaten hiç olmasın daha iyi.. Bu son cümle tüm kurucu ve moderatörleredir.. Bu yazıyı diğer sitedekiler kıs kıs okuyorlardır eminim..

En son semi tarafından Cmt Nis 11, 2009 2:15 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 11:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hepiniz için hepimiz için çok üzgünüm. ne diyeceğimi bilmiyorum inanın. gerçekten içim acıyor çok küçük sebepten nereye geldi olay .ben bütün samimiyetimle sevgimle aranıza katılmıştım ve hepinizi kardeş abi dost yerine koydum. kopukluğa olan neden bu olaylar olmamalıydı beni gerçekten çok üzdü. bu kadar kolaymıydı dağıtmak ve ya dağııtılmaya izin verilmesi .sanki herkes ayrılmak istiyor ama bahane bulamıyormuş da ele geçen ilk fırsatıda kaçırmayalım der gibi davranışlar.
(ben yinede kendimizi toparlayalım derim)
gülcan

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 12:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM SAYIN SEMİ... icon_abiggrin.gif
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
gülcan

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 1:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İSİM:GÜLCAN
SOYİSİM:IŞIK
HASTALIK:CROHN(İLEUM VE DUEDENUM TUTULUMLU)+ANKİLOZAN SPONDİLİT
YAŞADIĞI ŞEHİR:ANKARA
İLÇE:MAMAK
İLAÇLARI:DELTACORTRİL,İMURAN,LANSOR,BENEXOL,SALAZYOPRİN
MESLEĞİ:SATIŞ TEMSİLCİSİ.EV HANIMI.

BİLGİLERİNİZE.....
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
necah tercan

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 1:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lütfen arkadaşlar pire deve olayı bu olsa gerek
semi
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 2:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gülcan yazmış:
SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM SAYIN SEMİ...

Bence siz bu büyük başarınızdan dolayı kendinizi alkışlayın. zaten olayın muhataplarından biri değilim..

Polemiğe devam edin.. Yazacak başka yerler siteler de bulursunuz.. Burası nasıl olsa yakında sayenizde kalmaz.. Site kurucuları siteyi sahipleme gereği duymadıkları için bunları yazıyorum..

imre yazmış:
sanki herkes ayrılmak istiyor ama bahane bulamıyormuş da ele geçen ilk fırsatıda kaçırmayalım der gibi davranışlar.

Sevgili imre çok haklısınız..
semi
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 2:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

necah tercan yazmış:

Olayın başlangıcı pire deve olayı ama devamı bir pire deve olayı değil necah.
Başlangıçta olanları sadece okudum ama artık tepkimi ortaya koyuyorum..
Tepkim sakin bir tepki değil ve artarak devam edecek..

Pire deve olayı , içimizden birine, şirine arkadaşımıza yapılan saygısızlık olarak devam etmiştir..

Bu site insanlara itham etme mekanı değildir.. Kimse kimseyi yargılayamaz..
İskender
Site Admin

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 2:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hepinize merhaba.
Sitemizin kuruluşuyla ilgili amaç giriş sayfasında tarafımca belirtilmiştir. Gayet yalın ve akıcı bir dil kullandığımı düşünüyorum. Olaylara nasıl müdahale edeceğim konusunda da kararsız kaldım. Buradan kimseyi suçlamıyorum. Sitemizin son günlerde amacı dışında polemiklere ev sahipliği yaptığını görüyorum. İfadelerde ve fikir özgürlüğünde bu güne kadar kimsenin mesajına müdahale etmedim. Kimseyi engellemedim. Ya da siteden atmadım. Hatta hepsinden önemlisi; siteye üye olurken, site kuralları metnini buraya koyma gereği bile duymadım. Çünkü insanların amaçları belli.

Geldiğimiz noktada girilen polemikler, tartışmalar.. paylaşım dışında yaşananlar. Hoş olmayan, anlamsız şeyler. Sitemize kişiler üye olurlar, paylaşımda bulunurlar, zaman gelir ve sıkılıp gidebilirler. Birileri gider, birileri gelir. İnsanlar gelip geçicidir. Ama bu site amacına yönelik faaliyetine sonsuza kadar devam edecektir. Aramızdan sudan sebeplerle açıklama yapmadan gidenlere de kal diyemeyiz. Kimseye kalması için baskı da yapamayız. Gidecek olan kafasına koymuştur zaten. İnsanları hoş tutmak zordur. Gitmeyi gerektirecek kadar ağır koşullar gerçekten var mı dır? Bence tartışılması bile yalnış.

Hepimizin kırıcı ve yıkıcı olmadan amacına uygun paylaşımlarda bulunmasını rica ediyorum. Kişiselleştirmeden uzak. Lütfen sizleri önemsediğimizi unutmayınız. Saygı/sevgiler
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
mrhn

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 2:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bardağın boş kısmına bakmak gibi bir yaklaşımdan öte bir şey değil.
BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM
Siyaset yok siyasetin sadece 7 harflik kelime adını sokmuşsunuz muhabbete.
Şirine hanım sadce kene için o bakanın dahiyane fikrini espri olarak ve yerinde sölemiş.
Sadece sohbet edelim diye başlık açan kişiye de : tartışmada sohbettin bi parçasıdrı unutmasın.
Ramazan bey de ;zemini hazırlamış arabeske vurmuş işi gibi
Tartışmaya gelemeyenler sadce hastalık ilaç muhabbeti yapsın ve o linleri tıklasın sadece.
Bu sitenin değerini bilelim başka sitede böle rahat yazdıklarımız daha 2nci kişi görmeden silinirdi.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
semi
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 3:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İskender yazmış:
Birileri gider, birileri gelir. İnsanlar gelip geçicidir. Ama bu site amacına yönelik faaliyetine sonsuza kadar devam edecektir. Aramızdan sudan sebeplerle açıklama yapmadan gidenlere de kal diyemeyiz. Kimseye kalması için baskı da yapamayız. Gidecek olan kafasına koymuştur zaten. İnsanları hoş tutmak zordur.

Teşekkürler iski..
semi
Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 3:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mmagic3(mustafa orhan) yazmış:

Tartışmaya gelemeyenler sadece hastalık ilaç muhabbeti yapsın ve o linleri tıklasın sadece.
Bu sitenin değerini bilelim başka sitede böle rahat yazdıklarımız daha 2nci kişi görmeden silinirdi.

Çok doğru yazmışsın Mustafa..
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 5:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mmagic3(mustafa orhan) yazmış:

Tartışmaya gelemeyenler sadece hastalık ilaç muhabbeti yapsın ve o linleri tıklasın sadece.

İskender yazmış:
Ama bu site amacına yönelik faaliyetine sonsuza kadar devam edecektir.

semi YAZMIŞ...
Pire deve olayı , içimizden birine, şirine arkadaşımıza yapılan saygısızlık olarak devam etmiştir..
Bu site insanlara itham etme mekanı değildir.. Kimse kimseyi yargılayamaz..

necah tercan YAZMIŞ..

VS VS VS ... daha burda adını belirtmeyi unuttuğum ..
HER FORUM ÜYEMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Sitemizi kurarken nasıl kurduğumuzu bilenler bilir..
Bu tip gereksiz şeyleri yaşayacağımızı hepimiz biliyorduk..
Buna ne ad koyacağımı bilemiyorum..
Pek koymakta istemiyorum..
Bu site adına arkadaşım eşim dostumda olsa....
Tavrımı koyarım..
BURASI DEMOKRATİK BİR PLATFORM...
Yanlışı olan tabii ki eleştirilecek..
BU BEN DE OLSAM ..
Ki bun dan nasibimi aldım..
HAKKINIZI HELAL EDİN ..lafımla ...
bundan önceki yazımı okuyanlar bilir ...
ANKARA TOPLANTISINA KADAR EYVALLAH ..
DEMİŞ OLMAM LAZIM ..

Hakikaten işlerim den dolayı biraz ara verecektim..
aramızda bilenler var zor bir dönemden geçiyoruz.
Ekonominin iyi olduğu bu dönemde...
Bu bir veda değildiii.....OLAMAZDA...
Eğer öyle anlaşıldı ise ÖZÜR DE DİLEMESİNİ BİLİRİM..
BU SİTEYİ TERK ETMEM ..ETTİRMEM DE...
BURADA KALMASI GEREKEN HER KİŞİ BURDA KALACAK ...
BERABER YOLA ÇIKANLAR BERABER YOLA DEVAM EDECEĞİZ..

SAKIN BİRİLERİ SEVİNMESİN ...
SONRA KENDİLERİ ÜZÜLÜRLER...
HATTA ÜZÜLMEYE BAŞLASINLAR..
TAM YOL İLERİ...
SAYGILARIM LA...

"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Cmt Nis 11, 2009 6:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ercan Zorlu yazmış:
[
BU SİTEYİ TERK ETMEM ..ETTİRMEM DE...
BURADA KALMASI GEREKEN HER KİŞİ BURDA KALACAK ...
BERABER YOLA ÇIKANLAR BERABER YOLA DEVAM EDECEĞİZ..[/b]
SAKIN BİRİLERİ SEVİNMESİN ...
SONRA KENDİLERİ ÜZÜLÜRLER...
HATTA ÜZÜLMEYE BAŞLASINLAR..
TAM YOL İLERİ...
SAYGILARIM LA...
[/font][/align]

işte bu glasses10.gif duymak istediğim tam destek . comico.gif
e r D o z
Süper Moderatör

MesajTarih: Pzr Nis 12, 2009 1:55 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Arkadaşlarım Merhaba,

Sitemizin 1.yılını doldurması münasebetiyle aşağıdaki satırlarla sitemiz hakkındaki duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmıştım. Bu mesajımda,
Alıntı:
Sitemizin doğarken ortaya koyduğu; Demokratik, sosyal, paylaşımcı ve sonsuz hoşgörülü Seviyeli, ölçülü ve sınırsız özgürlükçü yapısından ödün vermeksizin değişimin ve gelişimin takipçisi olacağına olan inancım sonsuz ve tamdır.

Ancak geride bıraktığımız 1 yıl içinde gönlü kırılan tüm sitemiz üyelerinden Şahsım Adına özür dilemek isterim.

Ekonominin bir kuralı vardır arz ve talep dengesi, bu kural hayatın her alanında geçerlidir. Ancak unutulmamalıdır ki taleplerimiz doğrultusunda bu site şekillenecektir. Yine unutmamalıyız ki talep olmadan arz bazı girişimlerimizi kıstlayacaktır. Bu hiç birimizi yılgınlığa sürüklememelidir. Zamanı geldiğinde arz'larımız taleple karşılanacaktır.

Şahsım adına bilsem ki hiç kimse yazdıklarımı okumuyor yine de yazmaya devam edeceğim.
Yazacak herhangi bir ortam bulduğum sürece... Bu nedenle;

Sitemizin genel anlayışına aykırı hiçbirimizin hareket etmemesi ve kırgınlıkların olmaması en büyük dileğimdir.

Unutmamalıyız ki arkadaşlar bir ömür boyu çekeceğimiz bir hastalığımız var. Kısacası hepimiz hastayız burada bulunma gerekçemiz bu değil mi? Biz birbirimizin halinden anlamazsak kim anlayabilir.

Sitemizin şu anki halinde aksayan çokça tarafları olmasına rağmen ben çok memnunum.

Sözlerimi; Bu ortamı sağlayan iskender beye Sessiz Çoğunluk Adına teşekkür ederek bitirmek istiyorum.

BU GÜNLERE ERİŞMEMİZDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÜYELERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

demiştim.

Herkes tarafından bilinmeli ki; Yüreği BARSAKFORUM sevgisiyle çarpan; hiçbir siyasi, maddi çıkar gözetmeksizin, şan şöhret ve makam hırsı olmaksızın, yalnızca İBH hastalarına maddi manevi destek olmak için emek harcayan Site Kurucuları, Yöneticileri ve Moderatörleri BARSAKFORUM AİLESİ sizleri tanımaktan onur ve gurur duyuyorum.

Sizlerle Birlik ve Beraberliğimizin devam edeceğine inancım sonsuz ve tamdır. Ayrılıklar süreli ve geçicidir. Kavuşmak için Sıcacık Kalpleriyle BARSAKFORUM AİLESİ kolları ve kapıları HERKESE ardına kadar açık olarak hep burada hazır olacaktır.

BARSAKFORUM Ailesinin her ferdi için dileğim

Allahım,
Lütfet ki gittiğimiz her yere barış g ötürelim;
Bölücü değil, bağdaştırıcı olabilelim.
Nefret olan yere sevgi,
Yaralanma olan yere affedicilik,
Kuşku olan yere inanç,
Ümitsizlik olan yere ümit,
Karanlık olan yere aydınlık
Ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet.

Allahım,
Kusurları görenlerden değil, örtenlerden;
Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden;
Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden;
Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil,
Sevenlerden olmamıza yardım et.

Yağmur gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;
Güneş gibi hiçbir şey ayırdetmeyip
Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan;
Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde
Hiçbir şeyini esirgemeyip
Nimetlerini herkese verenlerden;
Ve gece gibi, ayıp ve kusurları sarıp örten,
Alemin dinlenmesine imkân hazırlayanlardan olmayı
bize lütfet.

Alan değil, veren ellerin;
Affedici olduğu için affedilenlerin;
Hak ile doğan,
Hak ile yaşayan ve Hak ile ölenlerin
Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların
Safına katılmayı bize nasip eyle.
(Amin)

Saygı ve sevgilerimle
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Tarihin İçinden Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

resimli yemek tarifleri
manisa yapı denetim
lol oyun