| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 1:59 pm Mesaj konusu: sayın admin yardıma ihdiyacım var |
|
|
bu gidişle isteğim dışı aranızdan ayrılmak zorunda kalacağım üç gündür ısrarla bilgisayarım imha edilmeye çalışılıyor ne kadar virüs programı varsa denedim ama baş edemiyorum ne yapmam lazım normalde diğer programlarımda sorun yok ama bizim net e girdiğim zaman her şey alt üst oluyor rica ediyorum acil bilgiye ihdiyacım var ..... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Moonda
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
selam ilk önce bilgisayarına tam bi format atmakla basla sonra kasper sky anti virus yada kasper sky internet security kurabilirsin benim kullandıgım kasper sky internet security cok memunum www.kaspersky.com dan indirebilirsin lisance key isticek onuda netten bulmak lazım senin icin arastırabilirim yada programı senelik olarak satın alabilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
Moonda
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
unuttum bi program daha vardı arkadaşlarım kullandığı onun içinde iyi diyorlar ama kullanmadım NOD32 bunuda deneyebilirsin ama bilgisayarında virüs olabilir tavsiyem ilk once format atman sonra bu yazdıgım programlardan birini kurabilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim ..doğru yol üzerindeyim bende formatla başladım..sağlıkla kalın  _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
|