www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

Serkann/Crohn

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkann

MesajTarih: Sal May 25, 2010 10:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

slm arkadaşlar bu hastalıkta da bu sitede de yeniyim bir yıl önce baarsak patlayınca hastalığımın chroon olduğu anlaşıldı 3 ay kadar önce artık herşeyden vazgeçtim ve ilaçları bıraktım devlet hastaneleri ilgilenmiyo özellerede artık gücüm yetmiyo bugün aldığım tomografi dede baarsak duvarında kalınlaşma olduğu görülmüş kolonoskopi flan diyolar bilmiyorum bu hastalık başedilmez gbi geliyo bunun yuzunden evlenmiyorumda hastalığımı duyan benimle evlenmez diye düşünüyom hadi evlendim eşim olacak kişiye yazık deilmi bu sorunlar ona yansımayacakmı evli arkadaşlar bu hastalık sorun oluyomu ? neyse arkadaşlar iyi yada kotu bu hastalık hayatımın bi parçası oldu onunla yaşamak zorundayım ama işte gücüme gidiyo başkaları gbi neden bende sağlıklı biri deilim dye saçmaladığım için özrdlrm içimdekiler bunlardı dökmek istedim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
semi
Moderatör

Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan

MesajTarih: Sal May 25, 2010 11:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selam..
Aramıza hoş geldiniz..
Üniversite hastanelerine gitmeyi denediniz mi?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Çrş May 26, 2010 7:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sevgili serkann

nerde oturduğunuzu ve hangi hastanelerde tedavi aldığınızı yazarsanız..

bizi bilgilendirmiş olursunuz.. bizde size yardım cı oluruz..

düşüncelerinizin psikolojik bozulmadan olduğunu düşünerek diyorum ki

bu hastalıkla uğraşan hepimiz evliyiz ...

ve evlilik emin olun daha düzenli yaşaam demek...

yinede görüşmek ve danışmak için bize yazın..

ayrıca bizle özelden de temasa geçebilirsiniz..

0541 3492786 gsm telefonum...

sağlıkla kalın...
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkann

MesajTarih: Prş May 27, 2010 12:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

istanbulda oturuyorum baarsağım patlamadan önce sık sık kramplar oluyodu vakıf gurebba eyup devlet hastanesi haseki gibi hastanelere ağrılm artınca gitmiştim hep serum takıp gonderdiler eyup devlet hastanesi sözde bi kolonoskopi yaptı hemoroid deyip gonderdi basit iltahaplanmadır flan dedi daha sora sema hastanesine gittim ilgi süperdi ve 3 hastalıktan biri dedi bunların içinde chroonda vardı ilaç flan verdi baarsak temizliği için fakat gideceğim günün gecesi baarsak delindi amelyata aldılar hemen çok güzel hastaneydi değer veriyorlardı hastalarına fakat bütçemi çok sarsıyo artık orayada gitmiyorum malatyada unıversite hastanesinde yattım 1 hafta oranında sema hastanesinden farkı yoktu doktor sana kılo aldırmadan cıkarmıycm dedi ve saolsun bunuda başardı fakat şimdi istanbuldayım malum orayada gidemiyom ama yarın yıne sema hastanesine gidecğm artık
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Prş May 27, 2010 6:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İstanbul dasınız ...

SADECE İBH GÜNÜ OLAN İŞİNİN EHLİ DR LARIN BULUNDUĞU

ÜNİVERSİTE HSTANELERİNİ TAVSİYE EDERİM..

MESELA BEN MARMARA ÜNV HASTANESİN DE TEDAVİ OLUYORUM

VE CUMA GÜNLERİ SADECE İBH LILARA BAKILIYOR..

SAĞLIKLA KALIN..
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Oktay Yılmaz

MesajTarih: Cmt May 29, 2010 11:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar ..Önce geçmiş olsun diyorum,,, Bende 12 yıldır crohn hastasıyım,teşhisim 2000 yılında kondu,, bendede fustul var ve tam 11 kez ameliyat oldum,,crohn belirtileri,kişideki seyrine görede değişiyor,bende aşırı ishal,karın ağrısı,halsizlikle başladı,Bu dönemde de ilaç firmasında çalışıyordum,,,Tedavime üniversite hastanesinde başladım ve hala aynı üniversitede sürdürüyorum,,benimde tavsiyem bir üniversiteye gitmen ve orada tedavine devam etmen... gastroloji uzmanına görünmen..İlaç firmasında olmanın avantajıyla,cerrahideki hocalarlada görüşüyorum,crohnda asla cerrahiyi uygun görmuyorlar,cerrahi son çare oda tutulumun olduğu yerde tıkanma olursa cerrahı işlem diyorlar...İnşallah yardımcı olmuşumdur.. Tekrar çok geçmiş olsun...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
hctpozlm

MesajTarih: Cmt May 29, 2010 11:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşgeldiniz:) Acil şifalar dileğimle...
esra 78

MesajTarih: Prş Nis 07, 2011 2:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben de siteye yeni üye oldum crohn hastasıyım msjlara baktım arkadaşların çoğu hastanelerden şikeyetçi aslında hastanelerin suçu yok bu hastalıkta doktor çok önemli arkadaşın biri haseki hastanesinden memnun olmadığını yazmış benim teşisi haseki hastanesi doktoru koydu onun öncesi bazı hastanelerin doktorları özel olsun devlet hastanesi doktoru zattüre diye antibiyotiği verip yolladılar onların sayesin malesef ki kalın barsağımın hepsinin yara olduğunu öğrendim ince barsakta son kısmı şikayetlerimi sölediğim de bir tane doktor demediki kolonskopi yapalımda barsaklara bakalım diye allah merhametli sadece kendini hastalarına adamış hekimlerle karşılaştırsın tabi varsa.... herkeze çok geçmiş olsun allah hepimize tüm hastalara şifa versin beterin beteri var isyan değil şükür edelim...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Prş Nis 07, 2011 4:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sizede geçmiş olsun esra hanım hoşgeldiniz
tuğba

MesajTarih: Pts Nis 11, 2011 2:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ercan bey, marmara barsak hastalarına pazartesi bakıyor artık...ve taşındıktan sonra iğrenç bir yer oldu.kasım ayında bana öyle bir ilaç raporu hazırladılarki, her ilaç alışımda problem yaşadım.hastane labirent gibi , genç doktorlar resmen başlarından savıyor.ordan oraya yolluyorlar...koca hastanede bir kağıt çıkarmak dünyanın en yorucu işi...bana nefret geldi...

hastaneyi değiştirdim.artık koşuyolu kalbe gidiyorum.aynı katta kanımı aldılar, raporu çıkardılar ve çok şükür hiç problem yaşamadım...

sistem çok kötü ve hastaları yoruyor..Allah bizleri iyi kalpli , dürüst doktorlarla karşılaştırsın inşallah...
Başa dön
tuğba

MesajTarih: Pts Nis 11, 2011 2:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

pardon şimdi farkettim mesaj bir yıl önce yazılmış...
Başa dön
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

MesajTarih: Sal Nis 12, 2011 6:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sistemin hatalarını kendilerine mal ederek(kendilerine yontarak)
sisteme alet olan hocalar sayesin de hastane koridorların da bizlere olan oluyor..
Bilirsiniz pek kötü anlamda isim ad yazıya getirmezdim ..
Hülya hoca sistemde izinli gözüküyorken kendisi ACIBADEM ÖZEL
gurubuna hizzmet veriyor..paramı ağar bastı sorusuna sizler karar verin..
Neşe hoca ki bu güne kadar taptığım biridir..ETİK YAPISI VE DR luğu ile..
hasta bakmadığı duyumu kulağıma geliyor..
He burda dr lara saldırırken sorgulamayı sisteme yapalım mı?
madde 1 HİPOKRAT YEMİNİ NERDE KALDI diyelim..
soralım bu hocalara..(burda amaç sade hocalara sorgu değildir..
ve bazı hocaların adı geçerken bu yazımızın o hocalara mal edilmesi değildir..
bu yazım da ben sadece sistemde tanıdığım bildiğim
hoca ve hastaneleri sorgulayabilirim..ASIL AMAÇ...
HASTA HAKLARIMIZI HATIRLAMAKTIR tabiki HATIRLAMAK İSTEYENE..)
birazda sisteme bakıp soralım.. prf bir hoca 1200-1500 tl alırken ..
sistem de dr luk dahi yapmamış çoğu işimizi gören AİLE hekimleri 6000 ile 10000 arası
TL dir bu yanlış bilinmesin ki almakta..hattta yakın hatta karşıların daki eczane ile
anlaşıp kendilerine verilen ödenekten ödemedikleri kirayı
ilacı aldırdıkları eczacılara ödetmekte..
yetmez gibi bu hocalara uğrayan bu ilacı sattır hocam ....
--sana araba yaz tatili tv hediye edeyim diyen yüzsüz
insan sağlığınla oynayan ilaç prezentenleri çoğalamaya da devam ediyor..
hastanelerde uğraşan ilaç almak için günlerce eziyet çeken..
hasta hali ile askerliğe baş vuran ama kalee dahi alınmayan bizler,
YANLIŞ TEŞHİS İLE SENELERCE SÜRÜNEN..
yanlışlık sonucu kullanılan ilaclarla vucutları harap olan..
dünyada yasaklanan fakat bizde hala kullanılan ilaçlar ile kobaylaştırılan bizler...

EVET SUSUYOR HAKIIMIZI ARAMAYA DAHİ YANAŞMIYORUZ..
BURDA KİM SUÇLU ..
GELİN BUNU TARTIŞALIM..

saygılarımla..

Başa dön
özgür genç
Moderatör

MesajTarih: Sal Nis 12, 2011 3:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bazen çok sitem ettiğimde haykırınca; "Ne kadar çok bağırırsan o kadar az duyulursun Bence sen yaz der babam"...Ne kadar haklı farkındayım...
O sektörün tam içinde görev aldım...Görevim her ne kadar sağlıkçı olmasamda yaşadıklarımız, yaşattıkları, suskunluklarımız,bilinçsizliklerimiz,bilmediğimiz şeylerin doğru olduğunu bize anlatan insanlara inanmamız zaten başka da çaremizin olmayışı...Bir kaç fazladan ansiklopedik bilgiye sahip yakasındaki rozetin havasını atmaya çalışan bir yığın insanın neyin ne olduğunu bilmeden kırk tane kapı dolaştırıp taş düşürüyorsun yada apandistin patlamış haydi ameliyata demeden önce kendini kurtarabildiysen ne mutlu sana...Eğer kurtaramadıysan kesildiğinle kalmışsın geçmiş ola...Ha bu arada kesildiğine mi yanasın,kesildikten sonra da dinmeyen ağrılarına mı yanasın,bunca zamandır bu ne biçim bi sıkıntdır geçmiyor diye mahvolan psikolojine mi yanasın,bıraktığın küçücük çocuğuna mı ,olmayan parana mı ve daha bir yığın şeye mi....
Sözde düzelmişmiş..Kim inanıyorsa artık sağlık sektörünün düzeldiğine...Sadece kendilerini kandırıyorlar bizi de kandırdıklarını zannediyorlar... sonsuz bir saygı duyuyorum aslında görevlerine ama bazen de inanılmaz kızgınlık...Genelleme yapmak istemiyorum fakat herkesin bildiği ama söylemekten çekindiği şey şu değil mi Sırf parası yok diye özele muayene olamayan,yeşil kartlı diye üniversitede hastanelerine sevki yapılmayana,gastronun bile olmadığı hastanelerde başka birimlerde tedavisnini sürdürmeye çalışan yada en önemlsisi yanlış teşhislerle ömrünün yarısını farklı ilaçlar kullanarak geçiren ve bu ilaçların yan etkisinden dolayı bir yeri kurtarayım derken bir çok organına zarar veren bir çok arkadaşa ne olacak peki...Olabilir pardon mu denecek...Yada afedersiniz diye geçiştirilecek mi...
E o zaman hep beraber bağıralım çağıralım hakkımızı arayalım insan olduğumuzu kanıtlayalım diyelim...Peki ne mi değişecek hiçbirşey arkadaşlar...Kırk tane düzenbazlıkllla çözüyorlar onlar bizim sesimizin kısılması bize kalıyor...Yoruluyorum ama yazmaya da devam edeceğim...Kimsenin yüreğindeki vicdanını kaybetmesini istemiyorum...Ortada para var diye yağmalama yapmanın, haksızlık yapmanın, insanların hayatlarıyla oyun oynamanın, can acısının affedilebilir bir yanı yok arkadaşlar....Bir haftadır dr me ulaşamıyorum..Zaten kim benim dr onu da bilmiyorum...Ve sahiden Allahım kimseyi düşürmesin ve herkesin yardımcısı olsun diyorum.Çünkü Hipokrat yemini edenler başında ekmek kırmışlar herhalde…:::)))))Haykırmayacağım :
Biliyorum sesimi duyuramayacağım ama yazmaya devam edeceğim...
Gücümün yettiği yere kadar.....Sağlıcakla Kalın...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tuğba

MesajTarih: Çrş Nis 13, 2011 7:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lanet olsun şu iğrenç sisteme..yazık insanlara...en beğendiğimiz, inaçla tutunduğumuz hocalarımızda bunu yaparsa , daha ne denilebilir ki...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Kendimizi Tanıtma - Tanışma - Hastalık Hikayeleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun