| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
harharyas
|
Tarih: Cum Arl 12, 2008 10:13 am Mesaj konusu: SERTAB'A SİTEMİMDİR... |
|
|
Sevgili dostlar...
Bu bahsedeceğim konuyu sadece sayın Zorlu'ya acmistim. bir de degerli eşi sevgili yengem bilir.Dedim ki kendisine"abi, sertab hanim'in dernege ziyaretiyle ilgili bir hayalim var. malum,kendisi de ulseratif kolit hastasi ya. belki bir basin toplantisi ve hastalik macerasi,ameliyati,nekahat donemi ve "sertab"ı sertab yapan surec...hem kendisi acisindan hem dernek acisindan farkli bir calisma olur,daha cok insana ulasir ve yeni bir ivme kazaniriz."
dusuncem buydu yani.
bu vesileyle yaklasik 6 aydir yani yanılmıyorsam 2008 hazirandan beri cesitli telefonlar ve mail trafigi yasadik.kaldi ki biliyorsunuz antalya' da yasamaktayim. istanbul ile anca bu ka yapabildim.
Bu asamada menajeri Serkan Guney beyle telefon gorusmesi ve mail ulasimi,en onemli yardimcilarindan ve sag koludur diye anilan ebru saitoglu ile ayni sekilde irtibat ve degerli sevgilisi Demir Demirkan'in kisisel spacesi ile yazismalar ve en sonunda da Sertab hanim in kisisel space ine ulasmam ve durumu aktarmam...
yani hersey "olacak" kapisina cikiyordu,olumlu geri donusler aldim ama olmadi iste...
o siralar zaten "Fanta genclik festivali"olayina emre aydin ve beyaz ile bir turkiye turnesi vardi.olddukca da mesguldu.festival sonuna kadar gorusemeyiz diye zaten biliyordum. ama sonrasi da gelmedi.
asistani ebru hanimdan gelen en son mailde,konuyla ilgilendigini ve bana donen olup olmadigini son durumu sordu.ben de maalesef olumsuz dedim.biraz da sitem ettim tabi.
neyse,
ezcumle; aradan 6 ay gecti ve biz Sertab hanimi dernege misafir edemedik! Bu benim beceriksizligimden oldu tabi o ayri. Belki de şimdi dernegin bu dar gunlerini de gormeyecek,hastaligimiz adina kurulan bu dernegi daha da tanitacak yeni arkadaslar,uyeler bulacaktik.
Simdi Sertab hanim cikardigi yeni albumle kanallari geziyor basina roportajlar veriyor ve tabii ki kolit de dahil. boyle olunca da uzuluyorum tabi neden gelmedi neden ilgilenmedi diye. Ben de oturdum kendisine bir sarki sozu yazdim.birdahaki albume kismetse
cani sagolsun...
beceriksizligim icin de herkesden ozur dileyerek;
Sevgi dolu saygilarimla,
harharyas...
edit: bu arada destekleri icin sertab fan clup onde gidenlerinden sevgili Alibey'e Burcu hanima ve Cagatay kardesime tesekkur ederim.
Sertab;
Sen bir meleksin,
Ülseratif kolitsin.
Yeni albüm çıkarır;
Kanal kanal gezersin,
Hastaligindan bahsedersin.
6 aydir yazarim,arar sorarim
Bir kez olsun dernege gelmezsin.
Sertab;
Sen bir meleksin,
Nassın iisin?
Akşam Beyaz’da gördüm;
Maşallah Gene Dipçik Gibisin!
Yine hastalandim diye bahseder,
Dernege gelmezsin.
Sertab;
Sen bir meleksin,
Kalbinde nasilsa…Öylesin…
es konnte alles anders sein...*
muss es sein? *
es muss sein...*
*beni taniyanlar az cok bilir klasik muzikten hoslanirim.
der schwer gefasste entschluss: muss es sein? es muss sein! hikayesi şöyledir.
beethoven'a göre bu quartet'in hikayesi şöyledir: beethoven'ın arkadaşlarından -ve bir devlet adamı olan- ignaz dembscher, beethoven'dan kendisine op. 130'nun bir kopyasını vermesini rica eder, ancak beethoven, dembscher'in prömiyer (ilk) performansta bulunmaması nedeniyle bu isteği reddeder. ortak arkadaşları besteci karl holz'dan yardım isteyen dembscher, holz'un kendisine, gönderinin fiyatı olarak schuppanzigh'e -ignaz schuppanzigh, beethoven'ın eserlerini de performanslarında yorumlayan ana kemancı, müzisyendir- 50 florin yollamasını söylemesi üzerine holz'a 'muss es sein?' diye sorar, ve elbette holz, 'es muss sein!' diyerek cevap verir. bu olayı holz'dan öğrenen beethoven buna çok güler ve hemen oturup bu diyalog üzerine bir kanon yazar.
Ayrica bu soz Milan Kundera nin “var olmanin dayanilmaz hafifligi”isimli harika felsefe kitabinda da cok sık gecer. Filmini de izledim gercekten cok guzeldi. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Arl 12, 2008 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
dilerim bir gün umut ettiğin gibi gelişir her şey... _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Arl 12, 2008 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir süpriz diyecektik...
Ama olmadı ..Olmaadıda değil evet dendi..
Söz verildi aslın da beyazıtla turne bitecekti
hemen sonra dendi yanlış hatırlamıyorsam...
Bakmayın bu kadar sıkı ağazlıda değilimdir
ama güzel bir süpriz olsun deye sustum...
olasun gayri bidaaa sefere ..  _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cum Arl 12, 2008 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
İnşallah olur bir gün. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|