| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ragıp
|
Tarih: Çrş Oca 19, 2011 4:08 pm Mesaj konusu: Şimdi de Cron dan şüpheleniyorlar..... |
|
|
Selam arkadaşlar;
Uzun zamandır paylaşmak istiyorum fakat kendimde o gücü bulamıyordum.. Daha öncede bahsettiğim gibi 2002 den beri total kolektemiliyim.. Bu güne değin mide , karaciğer ve safra kesesine de operasyonlar yapıldı.. 2010 eylül de de kolitlilerin baş belası ankilezon spondilit musallat oldu.. 10-15 gün öncesine kadar da yataktan kalkamıyacak ve yürüyemiyecek kadar da tutulmuştum.. Şimdi 7 ocaktan itibaren 3x 16 mg prednol le başladım.. Bu sayede ağrılarım azaldı.. Tabi bu arada sağ ayağım dizden aşağıya kadar şişti kalp damar cerrahi sine gittim.. Malesef yine bu illet kolıt sayesinde toplar damar tıkanması oluşmuş.. Şimdi kan inceltici kullanıyorlar.. Tabi gastroloji bu kan incelticiyi de haklı olarak istemiyor...Bu illet kolitin yapmadığı yan etki yok galiba...
Şimdi sizlerle paylaşmak istediğim:
Aranız da benim gibi total kolektomi yaptırdığı halde halen bu illet hastalıkla yoğun şekilde mücadele eden var mı?? Toplardamar tıkanıklığı ve ankilezon spondilitten eklem tutulumlarınız bu kadar oluyor mu?
Benim doktorlarım artık cron dan şüphelenmeye başladılar.. 26 ocak 2011 de de ince bağırsak grafisine gireceğim inşallah öyle birşey yoktur... Fakat kafamda takılmıyor değil.. Ben ameleyatlı olduğum halde bu kolit beni niye bu kadar etkiliyor...Ki ben tedavime beslenmeme ve ilaçlarıma da çok dikkat ettiğim halde ...
Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim... SAĞLIKLI KALIN...... |
|
| Başa dön |
|
 |
teodora
|
Tarih: Prş Oca 20, 2011 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
sorularınıza tam yanıt veremeyeceğim ragıp bey ancak çok geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.umarım bu sıkıntılarınızı atlatırsınız.sağlıcakla kalın inşlh. _________________ teodora |
|
| Başa dön |
|
 |
|