| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Ana Sayfa Tasarımı Değişmelimi ? |
| Kesinlikle ! |
|
28% |
[ 2 ] |
| Böyle kalsın. |
|
42% |
[ 3 ] |
| Farketmez... |
|
28% |
[ 2 ] |
|
| Toplam Oylar : 7 |
|
| Yazar |
Mesaj |
admin

|
Tarih: Cum May 28, 2010 3:30 pm Mesaj konusu: Sitemizin Arayüzü |
|
|
Merhaba;
İşlerim dolayısı ile site 'den uzun bir dönem uzak kaldım, önümüzdeki aylar içerisinde sitemizin anasayfa tasarımında ve renklerinde değişiklik yapmayı planlıyorum..Yalnız kullanılıacak renkler konusunda henüz bir fikrim yok...En azından olumlu yada olumsuz fikirlerinizi ve renk önerilirinizi merakla bekliyorum...
Sağlıklı Günler
Saygılarımla
Renk Önerilerinizi Yazınızın Fontunda Belirtebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1648 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum May 28, 2010 6:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
sitemiz sağlık sitesi.... ağırlıkta mavi ve yeşil
yeşil temizlik hijyen
mavi berraklık temizlik ..
derler ne dersiniz..
görsellikte ön plana çıkalım..
artı bağlantılı sitelerimize önem verelim...
sevgilerle ..
çokmu şey istedim.....:) _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|