| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
YASİN
|
Tarih: Cmt Arl 25, 2010 4:32 pm Mesaj konusu: slofalk tablet ve lavman hakkında |
|
|
herkese slm öncelikle bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 7 aydır ü kolitim bence salofalk lavman rahatsızlığımıza en iyi gelen ilaç antalya medical park hastanesi özele gittiğimde doktorum bağısağın uzun bir kesminde yani mideden anüse kadar olan kısımda malum yaralar olduğunu kolonoskopi ile gördü hemen tedaviye başladık bana verdiği ilaç slofalk tablet günde 2x3 ve akşam yatmadan önce 1 x1 salofalk lavman oldu bunlar nedir dediğimde bağırsağının mide başlangıcından ortasına kadar olan kısım için ağızdan alacağın tablet etki yapacak ve etkisi bağısağın ortasına doğru kesilecek dedi geri kalan anüsten orta kısma kadar yani hapın ulaşamadığı yere de slofalk lavman aynı şekilde tedavi edecek demişti. ve bencede çok doğru . ü kolit olan arkadaşlar tedavimizin bu şekilde olacağını bilirlerse lavman kullanmanın önemini daha iyi anlayacaklardır .
yan etkilere gelecek olursak hiçbiri ü kolitin alevli dönemi kadar acı çekici olamaz. her kese saygılar.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr Arl 26, 2010 7:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|