gercekten süper .sitres sıkıntı yok ediyor sende denemelisin _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .)
bak bunu demen iyi oldu ben görselliği düşünmemiştim.spordan çabuk sıkılıyorum ama bunu yaklaşık bir yıldır zaman zaman yapıyorum daha hiç sıkılmadım tam tersi her seferinde daha çoşkulu ve keyifli geliyor.bir dahaki sefer karşıma ayna koyacağım _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .)
Kendimi hiç kolbastı yaparken düşünemiyorum.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
ercan abi ben hayal ettim gülmeme sebep oldunya ALLAHda seni güldürsün _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .)
En son imre tarafından Çrş Nis 15, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
toplantıda deneriz isterseniz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Toplantıda karşılıklı yaparsınız onuda videoya çekersiniz,böylelikle bende izleme şansı bulurum.
Birde Dayıcım erkekler derken hani benim aklımdaki yaş olarak küçük erkeklerdi,senin yaş grubun hiç aklımda değildi yani Hani senin yaş grubunda kardiyovasküler rahatsızlıklar filan daha çok oluyor ya Böyle dedim diye yine bişeylere sebep olmuş sayılmayayım
Toplantıda karşılıklı yaparsınız onuda videoya çekersiniz,böylelikle bende izleme şansı bulurum.
yok öyle çekim felan medya basın yasak ya gelirsin canlı izlersin yada izleyemezsin. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız