| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevgi..
|
Tarih: Çrş Oca 18, 2012 10:49 am Mesaj konusu: tnt tedavisi |
|
|
merhabalar ben annem için bu forumdayım.annem 8 aydır crhon hastası çok ağır geçiriyor şu an remisyonda.kan kaybından bacakları tutmuyor yatalak oldu.bu arada yaşı 60.ben tnt tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce bu tedavi uygulanan yada duyan varmı yan etkisi yüzde 50 veremmiş.doktor karnının içinde bile fistüller olduğunu söyledi.arka tarafında makatın üst kısmında uyluk kemiğinin hemen üstünde 1 lira büyüklüğünde 2 tane delik var.bunlarda fistülmüş.bu durumda olan varmı?yada şu tnt tedavisi nasıl birşey başlasakmı başlamasakmı karar veremiyoruz.lütfen acil bilgi istiyorum.Allah herkezin yardımcısı olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Akif
|
Tarih: Cum Oca 20, 2012 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
TNT degildir TNFa imun baskilayici serum veya igne remicade,humira ismiyle forumda arayin bilgi var Giriş
En son Akif tarafından Cum Oca 20, 2012 11:56 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Akif
|
|
| Başa dön |
|
 |
ApoLLoNx
|
Tarih: Cmt Oca 21, 2012 1:13 pm Mesaj konusu: Re: tnt tedavisi |
|
|
| sevgi.. yazmış: | | merhabalar ben annem için bu forumdayım.annem 8 aydır crhon hastası çok ağır geçiriyor şu an remisyonda.kan kaybından bacakları tutmuyor yatalak oldu.bu arada yaşı 60.ben tnt tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce bu tedavi uygulanan yada duyan varmı yan etkisi yüzde 50 veremmiş.doktor karnının içinde bile fistüller olduğunu söyledi.arka tarafında makatın üst kısmında uyluk kemiğinin hemen üstünde 1 lira büyüklüğünde 2 tane delik var.bunlarda fistülmüş.bu durumda olan varmı?yada şu tnt tedavisi nasıl birşey başlasakmı başlamasakmı karar veremiyoruz.lütfen acil bilgi istiyorum.Allah herkezin yardımcısı olsun. |
Ankarada yapılan kan filtreleme işlemini bir araştırın bence faydası olabilir, ilgili haberin linkini veriyorum.
http://saglik.milliyet.com.tr/hayati-kabusa-ceviren-hastaliga-son-/tiptakigelismeler/haberdetay/07.07.2011/1411389/default.htm _________________ Crohn+İleostomi
Pentasa 2000mg, Imuran 2x1 |
|
| Başa dön |
|
 |
sevgi..
|
Tarih: Prş Şub 16, 2012 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
teşekkürler |