| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 2:55 pm Mesaj konusu: ü.k de akapuntur tedavisi |
|
|
ü.k de akapunktur tedavisi
Yazan: dinçer özbay
Tarih: 25-06-08 15:31
arkadaşlar 30 yaşındayım yaklaşık olarak da 1.5 senedir ü.k hastasıyım.ilk 50 cm de aktif 90. cm ye kadarda ara ara hastalık vardı ilk 10 ay hertürlü ilacı kullandım hatta en etkili ilaçları dahi kullandım fakat bi türlü remisyona sokamamıştık hastalığı son olarak doktorum hastenede 5 gün yatırdı serum şeklinde kortizon içeren bi ilacı bağırsaklara verdi bu yöntem kanamayı biraz azaltsada tamamen etkili olmadı.hastaneden çıktıktan sonrada 3*2 50 mg ümüran tedavisine başladık aynı zamandada 4*2 salafalk 500 mg ı hastalığın başlangıcından berri hiç kesmemiştik fakat ilaçlardan tam bi tedavi göremedim. bundan 20 sene önce yine ü.k olan ve akapunktur ile tedavi gören ve hastalığı %95 oranında biten bi abimizle tanıştım.başından geçen bu hastalığı çok ciddi anlamda yaşamış çok sıkıntılar çekmiş ve sonunda allahın izniyle akapunktur ile bitirmiş.bende ankarada gazi ünüversitesi [beşevler] hastanesinde prf.dr cemal çevik ile akapunktur tedavisine başladım allahıma binlerce kez şükürler olsun tedaviye başladıktan bir hafta sonra kanamalar kesildi yaklaşık 7 ay oldu 15 günde bir 1 seans akapunktur tedavisi görüyorum ve 7 aydır şükürler olsun hiçbir şikayetim yok.diyeceğim şu ki hiçbirzaman karamsarlığa kapılmayın derdinizin şifasını ilk önce allahtan isteyin size bi şekilde şifa verir bu şifanın bi adıda akapunktur ile tedavi olabilir.ama en önemlisi bu işi gerçekten bilen uzman hekimlerle akapunktur tedavisi olmak gerekir bilinen bi gerçekki sağlık sektöründede iş artık ticarete dökülmüş her sertifikayı alan her hastalığa akapunktur uyguluyor bu işi hastanelerde gerçekten uzman olmuş akapunkturu çok iyi bilen hocalarımıza danışarak yaptırmak gerekiyor.hepimize geçmiş olsun allah hasta olan bütün insanlara sabır ve şifa verir inşallah. _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 8:24 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Oya Hanım bu satırları yazan arkadaşın bizde haberi var mı dersiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 10:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Bilmiyorum buraya koymamın sebebi belki bilgisi olan vardır diye düşündüm.... _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Prş Hzr 26, 2008 11:14 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Oya Hanım bu yazıyı İBHD 'nin forumundan almış, ordada pek çok kez sitemizin varlığıyla ilgili yazılarımız oldu ve son olarakta derneğimizde duyuruldu, bu yazıyı yazan hanım biraz dikkat ettiyse bizim sitemizden haberdar olması gerekir,şahsım adına böyle düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|