| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
repsol
|
Tarih: Pzr Oca 02, 2011 7:33 am Mesaj konusu: ü.kli anne |
|
|
selamlar öncelikle herkese sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum
ismim arzu annem adına burdayım annemde ü.k hastası malesef 25 yıldır çekiyo ara ara kendini hissettiriyo yara 33cm olmuş durumda sürekli yorgun ne yese şişkinlik yapıyo sizlerde durum nasıl bu hastalığın diğer hastalıklarıda tetiklediğini duydum vücut dirençsiz kalıyo çünkü sizlerdede varmı böyle durumlar |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Pzr Oca 02, 2011 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
selamlar,yeni yılda herkese sağlıklı,sıhhatli,şifa dolu günler diliyorum.Allah hepimizin yardimcısı olsun.
sizede mrb arzu hanım,bende 2 yıldır ü.k hastasıyım.şuan en düşük dozda kortizon alıyorum.birde sabah kahvaltıdan önce kutret narı 1 tatlı kaşığı,fakat şikayetlerim ara ara devam ediyor.
çok zor bi hastalık,ancak çeken bilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
|
doğru söylüyorsunuz Allah yardımcınız olsun anacım çok çekti hala çekiyo bende gördükçe üzülüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Pts Oca 03, 2011 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arzu Hanım tekrar merhaba,annenizin 25 yıldır hasta olduğunu yazmışsınız.Bu 25 yıl nasıl geçti?hangi ilaçları kullandı?hiç iyileşme olmadı mı?
şuan ne kullanıyor?
bende kortizonun dozu düşer düşmez ishal (kanamalı)tekrar başlıyor.ilaçsız duramıyorum.Anneniz bu durumda ne yapıyor? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
merhaba iyileşme olmuyomuş annemin doktorunun söylediüği kadarıyla ilerlememesini sağlayabilirsin demiş üzüntüsüz stressiz bi hayat istiyo bu hastalık annemin üzüntüleri çok oldu o yüzdende ilerledi ilacı bıraktığı gibi annemdede kanama ishal oluyo kanama olduğu zamanlarda salofalk lavman yapıyomuş şu anda günde 3 kere 2şer tane içiyo salofalk tabletten |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 6:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
bide annem hastalığını hiç kafasına takmaz düşünmez |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 6:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
tekrar acil şifalar diliyorum.verdiğiniz cevaplar teşekkürler:)... |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Çrş Oca 05, 2011 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
önemli değil Rabbim herkesin yardımcısı olsun dermansız dert vermesin |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Pzr Oca 16, 2011 9:58 am Mesaj konusu: |
|
|
|
arkadaşlar bişey daha İzmirde olanlar varsa hangi doktorlara gittiklerini yazarlarsa çok memnun olurum |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Prş Oca 27, 2011 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim verdiğiniz isimler için inceliyoruz annemle birlikte
ben bişey daha sorcam annem sürekli uyuyo bıraksanız 24 saati uyuyarak geçirir vücuttaki iltahapmı neden oluyo acaba sizlerdede böyle bir durum varmı  |
|
| Başa dön |
|
 |
hctpozlm

|
Tarih: Pzr Şub 20, 2011 11:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba,benim de annem ük.hastası.Siteyi çok fazla ziyaret edemiyorum üzgünüm. Annenize çok çok geçmiş olsun,tüm hastalarımıza sağlıklı günler diliyorum.Benim annem de 7 yıldır hasta.Malesef üzüntüleri de var.Bu durum benim hayatımı da çok etkiliyor.İnşallah ilerlemeden sağlığına kavuşur.Sağlıklı günler dileğimle. _________________ Hayat sabretmeyi ve beklemeyi de öğretti... |
|
| Başa dön |
|
 |
repsol
|
Tarih: Prş Mar 10, 2011 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
teşekkür ederim sizin annenizede geçmiş olsun |
|