| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
salihkayaaa
|
Tarih: Sal Oca 10, 2012 11:32 pm Mesaj konusu: Ülseratif kolit askerliğe mani olurmu? |
|
|
arkadaslar yaklasık 1 yılı aşkın bir süredir ük hastasıyım.. belki szlere göre daha yeniyim. ağustos ayında askerliğim var.hastalığım haziran ayından bu yana aktif. remisyona girmiyor. acaba askerlik için bi problem oluşturmu? |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Oca 11, 2012 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
KONTROL SONUÇ RAPOR VS ,İLE BAŞVURUNUZU YAPTINIZ MI? _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
salihkayaaa
|
Tarih: Çrş Oca 11, 2012 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
yok başvurmadım.. çünü askeri muayeneye daha çok var. |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Prş Oca 12, 2012 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
BAŞ VURURKEN TÜM RAPOR VE EVRAKLARINIZI SUNUN.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
dervis001
|
Tarih: Sal May 01, 2012 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
arkdaşlar süreci anlatıyım askere gitmeden şubede işlemleri yaptırırken askeri hastaneye sevkinizi isteyin raporlarınızla beraber askeri hastaneye gidin askeri hastanede de ü.k. teşhisi kondumu sivilden aldığınız raporlarla dosyanız eklenir ve muaf olursunuz. süreç 15 ila 30 gün sürüyor.
ha benim gibi şubede geri zekalı bi kaç kişi yüzünde sevkinizi yapmazlarsa askere gidersiniz acemiliği o halde zar zor tamamlarsınız ondan sonra hastane hastane dolanırsınız. ama sonuçta muafiyeti aldık .  |
|
| Başa dön |
|
 |
salihkayaaa
|
Tarih: Sal May 01, 2012 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
| dervis001 yazmış: | arkdaşlar süreci anlatıyım askere gitmeden şubede işlemleri yaptırırken askeri hastaneye sevkinizi isteyin raporlarınızla beraber askeri hastaneye gidin askeri hastanede de ü.k. teşhisi kondumu sivilden aldığınız raporlarla dosyanız eklenir ve muaf olursunuz. süreç 15 ila 30 gün sürüyor.
ha benim gibi şubede geri zekalı bi kaç kişi yüzünde sevkinizi yapmazlarsa askere gidersiniz acemiliği o halde zar zor tamamlarsınız ondan sonra hastane hastane dolanırsınız. ama sonuçta muafiyeti aldık .  |
sayın dervis, muaf olursunuz derken??? Neyden, askerlik yapmaktanmı yani nasıl? anlamadım? beni biraz daha aydınlatabilirmisin ? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal May 01, 2012 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
ük ve crohn hastaları ellerin deki evrak rapor
ve de film leri askei dr lara beyan ettiklerin de
bazen kontrol sonrası bazen de kontrolsüz
askerlikten muaf olma hakkına sahiptir.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
dervis001
|
Tarih: Prş May 03, 2012 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
| salihkayaaa yazmış: | | dervis001 yazmış: | arkdaşlar süreci anlatıyım askere gitmeden şubede işlemleri yaptırırken askeri hastaneye sevkinizi isteyin raporlarınızla beraber askeri hastaneye gidin askeri hastanede de ü.k. teşhisi kondumu sivilden aldığınız raporlarla dosyanız eklenir ve muaf olursunuz. süreç 15 ila 30 gün sürüyor.
sayın dervis, muaf olursunuz derken??? Neyden, askerlik yapmaktanmı yani nasıl? anlamadım? beni biraz daha aydınlatabilirmisin ? |
en son size askerliğe elverişli değildir. Seferde görev yapar diye yazı veriliyor kısacası askerlik yapmıyorsunuz savaş yada olağanüstü haller dışında |
|
| Başa dön |
|
 |
salihkayaaa
|
Tarih: Prş May 03, 2012 9:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Anladım.. Çok teşekkür ederim. |
|