www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

Ülseratif Kolit Hakkında

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh - İnflamatuvar Barsak Hastalığı
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
speed6716

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 12:24 pm    Mesaj konusu: Ülseratif Kolit Hakkında Alıntıyla Cevap Gönder

Mrb
Benim eşimde var bu hastalıktan.2002 yılında başladı uzun süre tedavi gördü ama iyileşemedi.Tıbbi ilaçları falan kullandı.En son bebek olunca kullandığı ilaçlar bebek için zararlı olunca bıraktı ama diğer taraftan hastalıkta aktif olunca araştırma yaparken Gökçek İksir diye bir ilaç bulduk.7ay kullandı bırakalı 15 gün falan oldu ama tekrar başladı adamla konuştuk kullanmaya devam etsin diyor.Banka değilizya 7 aydır sürakli para yatırıyoruz.Kısacası amacım bu tür bir şeyle karşılaşırsanız uyarayım dedim.Eğer bu tür ilaç bilen ve iyileştiren varsa lütfen bilgilendirin.Böle forum sitelerinde falan ismim çok geçtiği için antalyadan biri msn ekledi kendisinde bu hastalıktan varmış ve kendi bulduğu ilaçla bu hastalıktan kurtulmuş.Eğer antalyada oturan ve yakın olan varsa irtibata geçip bir araştırmak lazım. msn speed6716@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Engin ATEŞ
Moderatör

MesajTarih: Pzr Tem 13, 2008 4:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli arkadaşım, bahsettiğiniz kişi ile şu an irtibat halindeyiz. Açıkcası kişiden tam ve detaylı bilgi almakta zorlanıyoruz. Daha detaylı bilgi alabildiğimz zaman sizlere aktaracağız. Ayrıca, sizi MSN hesabıma ekledim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ercan

MesajTarih: Sal Tem 15, 2008 9:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kişinin adını söyleyebilirmisiniz lütfen. Benim adresimi eklemişti bir kişi Antalyadan. Amaçsız ve sonuçsuz hep ucu açık konuşmalar yapıyor ve sorduğum sorulara değilde kendi kafandakiler çerçevesine konuşuyordu.Sanki benim konuştuklarımı duymuyor ve umursamıyor gibi. İsmini ben şuan hatırlamıyorum. Kendisinin iyileştiğini sürekli tabi beslendiğini, gıdaları çiy yediğini falan sölüyordu . Ben kendisine ilaç satmayamı çalışıyorsunuz dedim hayır dedi ama bana sanki öyle bir amacı varmış gibi geldi. Ama ben şahsı pek samimi bulmadım yada yanıldım belki o kendini ifade edemedi o yüzden listemden çıkardım. (Burdaki konuşmadan kasıt msn yazışmaları)
Başa dön
Engin ATEŞ
Moderatör

MesajTarih: Sal Tem 15, 2008 10:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ercan bey, aynı kişiden bahsettiğimize emin olabilirsiniz. :) Ancak, şahsın ismini şu anda açıklamayı kendi adıma uygun görmüyorum.
Başa dön
ercan

MesajTarih: Çrş Tem 16, 2008 10:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Engin bey ben biraz fazla tedirginlikle bu şahısla görüşmemi kestim, ama siz bizim adımıza bi şeyler kapmaya çalışırsanız belki biz fayda görebiliriz. Teşekkürler
Başa dön
imre
Süper Moderatör

MesajTarih: Çrş Tem 16, 2008 11:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamlar arkadaşlar..haddim olmadan belki yazacağım..benim elimde arkadaşlarımın masumiyetini kanıtlayacak delil olacak ve ben esrarengiz şekilde yardımcı olacağım sizce hiç inandırıcı olurmu?
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh - İnflamatuvar Barsak Hastalığı Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun