www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

ülseratif kolit miyim ??

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh da Kullanılan İlaçlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EyupCan

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 8:32 am    Mesaj konusu: ülseratif kolit miyim ?? Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım benim sorunum 1 ay önce ani bir kanama ve mukusla başladı bir ayda iki kere kolonoskopi oldum iki ayrı doktor taafından birinci patoloji sonucunda ülseratif proktit tanısı konuldu 15 gün sonra ikinci patoloji sonucunda kronik aktif kolit tanısı konuldu patoloji doktoruna sorduğumda ülseratif kolit diyemeyiz bağırsaklarında iltahap var ama yüzeysel dedi ülserleşmemiş dedi ama gastoroenteroloji uzmanı ülseratif kolit teşhisi koydu birinciyle ikinci sonuç uyumlu dedi ve salofak lağman verdi ona başladım sizde hangisi burdaki insanlar doktorlar kadar bilgili bu konuda bilgi verirmisiniz
güzelderya

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 9:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EYUP CAN ARKADAŞ.ANİ BAŞLAMASI MÜMKÜN MÜ?HİÇ Mİ DAHA ÖNCEDEN BİR BELİRTİ OLMADI.ARİ SİZİ HUZURSUZLUK GİBİ.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
EyupCan

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 9:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

valla bende aniden başladı ne karın ağrısı ne ishal hiç biri yoktu aniden ortaya çıktı geçen bir kaç aydan beri stresli bir dönem geçirdim ben ona bağlıyorum ve doktorun söylediğine göre hastalık yeniymiş sadece sigmoid kanalı tutumuş inş salofak la geçer
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 10:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eyüpcan kardeşim..
salofalk tablet yerine granül içmeni tavsiye ederim..
bu hususta dr unu uyar.. bilgine ..

http://www.barsakforum.com/salofalk-1000-mg-granu-stix-piyasada-vt3164.html?highlight=salofalk
ve veya
http://www.barsakforum.com/ulseratif-kolitli-hastalara-mujde--vt3163.html

dan bilgi al.....
sitede granül hakkında bilgi var...
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EyupCan

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 1:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ercan abi salofak tablet değil lağman verdi doktor yani alt taraftan kullanacam ilacacı ağızdan ilaç başlamadı henüz bir ay sonra kontore geldiğinde bakarız dedi
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 1:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben tablet se diye uyardım..
salofalk granül daha iyi.. bir kulağına küpe et lazım olur..:)
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EyupCan

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 1:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

abi tşk ederim sağol peki kronik aktif kolit demek ülseratif kolit midir potoloji uzmanı değil dedi doktor ülseratif kolit dir dedi bunu çok merak ediyor ve korkuyorum bilen kimse yok mu beni aydınlatacak
güzelderya

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 5:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BANA İLGİNÇ GELEN ŞEY BENİM AĞRIM VE İSALİM OLDU BİR AY BOYUNCA.BİR YILDAN BERİ ZAMAN ZAMAN YİNE OLUYOR.KABIZ HAYATIMDA HİÇ OLMADIM.REKTUMDA AĞRI DİŞKIDAN SONRA.AMA KOLONOSKOPİ TEMİZ DİYORLAR.ÇOK SİNİR BOZUCU.YARINA YINE RANDEVU ALDIM.BU DEFA GENEL CERAHİYE.BÜTÜN TESTLERİ YAPTIRIP TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTİYORUM.SEVGİLER
Başa dön
güzelderya

MesajTarih: Çrş Tem 13, 2011 5:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ERCAN BEYDEN DE BİLGİLENMEK ÇOK GÜZEL.YAŞANMIŞ TECRUBELERİ PAYLAŞMAK ÇOK FAYDALI BİR ŞEY.ÖNERİLERİNİZ İÇİN ÇOK SAĞ OLUN.
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> İbh da Kullanılan İlaçlar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun