sesene
|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2011 2:37 pm Mesaj konusu: Re: ülseratif ve depresyon |
|
|
| İREM NUR yazmış: | | arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim 48oo iş günüm var 25 03 1996 işe girişim heyete girdim depresyon %30 ülseratif %25 verdiler vergi indirin için girmiştim ankaradan raporun sonucu yılda bir muane sonrası heyete girecekmişim yani sürekli degilmişim raporum %48 geldi işgücü kaybı %56 diye geldi ben bu şekilde emekli olurmuyum yalnız benim sigorta başlangıcım 16 yaşındaydım aca 18 yaşındakimi kabul oluyor |
Post yanlis bolume yazilmis..
Mesajinizi "Hukuki" bolumune yazin..
Yaniti buradan vereyim ama.. Adminlerden rica edelim, threati uygun bolume tasisinlar.
Yonerge ve kanun maddelerini yazmadan, sade ve anlasilabilir dille yazalim..
İs kanununda 18 yas alti sigorta girisleri uzun vadeli hizmet kollarindan sayilmiyor. (bu emekli baslangic gununuzu ilgilendiren 1 durum).
Ciraklik ve 18 yas alti gunler icin is veren sadece saglik sigortasi oduyor.
Dolayisi ile 16 yasinizdaki acilmis olan Sigorta baslangic gununuzden sayilmaz.
25/03/1996 Sigorta girisiniz, 17 yil 3920 gun sartlarina tabisiniz.
Prim gun sayiniz yeterli, hizmet sureniz de 1,5 yil sonra doluyor.
Vergi indirimi hakkiniz "sureli" oldugundan dolayi, 1 sene sonra tekrar kontrole girmek durumundasiniz.
Sureli vergi indirimlerinde, sure bitiminde tekrar "saglik kurulu raporu" almak durumundasiniz.
Verilecek rapor tekrar Maliye saglik kuruluna gidecek, kurul raporu "onar-sureli onar-yada onamaz" , hepsi ihtimal dahilinde.
Su sartlarda emekli olmaniz mumkun gorunmuyor. _________________ Crohn / Ankilozon Spondilit / Kronik Periferik Nöropatik Ağrı.
2*50 Immuran.
3*2 Pentesa
3 doz Remicade kullanmis, simdi her 8 haftada 1 doz..
-----------------
Nöropati için; Gabapentin 2*1 600Mg /Antidepresan ilaclari. |
|