www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

ülseratif ve depresyon

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Şifalı Bitkiler - Takviye Besinler ve Diyet
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
İREM NUR

MesajTarih: Cum Hzr 24, 2011 10:33 pm    Mesaj konusu: ülseratif ve depresyon Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim 48oo iş günüm var 25 03 1996 işe girişim heyete girdim depresyon %30 ülseratif %25 verdiler vergi indirin için girmiştim ankaradan raporun sonucu yılda bir muane sonrası heyete girecekmişim yani sürekli degilmişim raporum %48 geldi işgücü kaybı %56 diye geldi ben bu şekilde emekli olurmuyum yalnız benim sigorta başlangıcım 16 yaşındaydım aca 18 yaşındakimi kabul oluyor
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
sesene

MesajTarih: Pzr Hzr 26, 2011 2:37 pm    Mesaj konusu: Re: ülseratif ve depresyon Alıntıyla Cevap Gönder

İREM NUR yazmış:
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim 48oo iş günüm var 25 03 1996 işe girişim heyete girdim depresyon %30 ülseratif %25 verdiler vergi indirin için girmiştim ankaradan raporun sonucu yılda bir muane sonrası heyete girecekmişim yani sürekli degilmişim raporum %48 geldi işgücü kaybı %56 diye geldi ben bu şekilde emekli olurmuyum yalnız benim sigorta başlangıcım 16 yaşındaydım aca 18 yaşındakimi kabul oluyor

Post yanlis bolume yazilmis..

Mesajinizi "Hukuki" bolumune yazin..

Yaniti buradan vereyim ama.. Adminlerden rica edelim, threati uygun bolume tasisinlar.

Yonerge ve kanun maddelerini yazmadan, sade ve anlasilabilir dille yazalim..

İs kanununda 18 yas alti sigorta girisleri uzun vadeli hizmet kollarindan sayilmiyor. (bu emekli baslangic gununuzu ilgilendiren 1 durum).

Ciraklik ve 18 yas alti gunler icin is veren sadece saglik sigortasi oduyor.

Dolayisi ile 16 yasinizdaki acilmis olan Sigorta baslangic gununuzden sayilmaz.

25/03/1996 Sigorta girisiniz, 17 yil 3920 gun sartlarina tabisiniz.

Prim gun sayiniz yeterli, hizmet sureniz de 1,5 yil sonra doluyor.

Vergi indirimi hakkiniz "sureli" oldugundan dolayi, 1 sene sonra tekrar kontrole girmek durumundasiniz.

Sureli vergi indirimlerinde, sure bitiminde tekrar "saglik kurulu raporu" almak durumundasiniz.

Verilecek rapor tekrar Maliye saglik kuruluna gidecek, kurul raporu "onar-sureli onar-yada onamaz" , hepsi ihtimal dahilinde.

Su sartlarda emekli olmaniz mumkun gorunmuyor.

2*50 Immuran.
3*2 Pentesa
3 doz Remicade kullanmis, simdi her 8 haftada 1 doz..
-----------------
Nöropati için; Gabapentin 2*1 600Mg /Antidepresan ilaclari.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Şifalı Bitkiler - Takviye Besinler ve Diyet Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun