| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
umutarslan
Kayıt: 16 Oca 2011 Mesajlar: 22 Konum: Bursa_ İBH Ülseratif Kolit Salofalk 500 tablet ve Salofalk Lavman
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 8:20 pm Mesaj konusu: umutarslan |
|
|
selamlar Ben Bursadan Umut ARSLAN
32 yaşımdayım ve yaklaşık 8-9 ay önce hastalığımla tanıştım. Doktorum bana salofalk lavman günx1 ve salofalk hap günx4 dozlarında tedavime başladı. İlk bir haftanın sonunda tuvaletim düzeldi ve rahatlama hissetim. Fakat bir hafta sonunda tarif edilemez eklem ve kas ağrıları başladı ki öyle böyle değil. yaşam kalitemi düşürecek şekilde. Bende ilaçlara birkaçgün ara verdim ve ağrılarım kesildi ama ü.kolite devam hale geldi. yani anladımki ilaçsız olmayacak şuan lavmana her akşam devam ediyorum ama hapın dozunu günx1 den yeniden başladım ve yavaş yavaş artırma yöntemini deniyeceğim göreceğim...sonuçlarınıda sizlerle paylaşacağım...
sitenize ve aranıza yeni katıldım okuduklarımdan anladığım bize çok sadık bir hastalığımız,bizimle uzun yıllar yaşayacak bir rahatsızlığımız var. Yardıma ve Yardımlarınıza herzaman açığım..
bana cevap yazan Hüsniye hanım ve rumuz:mutsuz'a çok teşekkürler.. _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 10:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Umut bey çok gemiş olsun. Tekrar aramıza hoşgeldiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
Kayıt: 16 Oca 2011 Mesajlar: 22 Konum: Bursa_ İBH Ülseratif Kolit Salofalk 500 tablet ve Salofalk Lavman
|
Tarih: Pzr Oca 23, 2011 6:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim İskender Bey
sizin tanıdığınız yada bildiğiniz biri varmı ; bizim gibi olupta daha sonra bu hastalıktan tamamen kurtulmuş olan....varsada nasıl iyileştiğine dair bilgi yada alternatif olarak bitkisel kullanılan bişeyler varmı..?
teşekkürler... _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
özgür genç Moderatör
|
Tarih: Pzr Oca 23, 2011 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Pzr Oca 23, 2011 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam Özgür Bey
Hepimize geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim... _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Oca 25, 2011 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Malesef bu hastalıktan kurtulan görmedim. |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Prş Oca 27, 2011 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
şuan için umutsuz bir cevap ama ...
ne diyelim inşallah içimizden birileri kurtulur ve bizde izinden gideriz..Muhakkak herşeyin bir ilki vardır....Hepimize acil şifalar _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
fatos
|
Tarih: Cum Oca 28, 2011 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
gerilip yaralar aciliyormalesef bende bir haftadir kotuledim icim disim bitki cayi oldu ama biraz faydasi oldu strese girdikce barsaklar gerilip yaralar aciliyor tekrar kisir bi dongu iste |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Cum Oca 28, 2011 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun Fatoş hanım,
okuduklarımdan ve öğrendiklerimden anladığım kadarı ile bu hastalığın en büyük ilacı stresten sıkıntıdan uzak durmak ve ikinci adım olarakta ilaçları düzenli kullanmak...benimde fatoş hanım sizin tam aksine son 1-2 haftadır iş hayatımdaki güzel gelişmelerden dolayı moralim en üst seviyelerde Allaha şükür ve inanın 2 haftadır gayet iyiyim....(iyiden kasıt sancım yok..tuvalet sayım gayet normal)
size ve hepimize acil şifalar diliyorum...ben inanıyorum bu hastalığında bir çaresi ve sonu muhakkak vardır...... _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
fatos
|
Tarih: Pzr Oca 30, 2011 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Moralim cokkkkkkkkk bozuk cok kafama takiyorum hersey yolunda giderken tekrar basa donmek cok kotu kansere bile care bulunurken bizim rahatsizligimiza bi care bulunmayisi ilaclarin bile fayda etmemesi yasam kalitemin bozulup eve hapsetmesi cokkkkkkkkkkk kotu dua istemekten baska yapacak hic bisey yokkkkkkkkkk |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts Oca 31, 2011 10:04 am Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun fatoş hanım yaşamamız gereken ne ise yaşayacağız kaçışımız yok kendinize bir meşkale edinin moralinizin bozulmasına izin vermeyin bu elimizde
hayat her şeye ramen yaşamaya değer
------------------------------------------------- _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Pts Oca 31, 2011 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam Fatoş Hanım
Lütfen böyle çıkmazlara giripte kendinizi daraltmayın. daraldıkça yine kendinize zarar yazar...sizi teselli etmek için söylemiyorum ama durumumuz çokta kötü değil..tamam iyide değiliz kabul ediyorum. durumumuzun gerçekliğini biraz daha anlayışlı ve stresten uzak karşılayın bence daha iyi olcaksınız..
Sakın unutmayın kendinizi iyi hissetme gücünü yine kendinizde bulacaksınız...Kendinizi yıpratmayın....
Bir zamanlar güzel bir söz okumuştum bu sözü sizlerle paylaşarak , geçmişler olsun diyorum
"DERDİME BAKTIM DERDİMDEN UTANDIM, DERDİNİ GÖRDÜM DERDİME ŞÜKÜR ETTİM" _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Sal Şub 01, 2011 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Fatoş hanıma geçmişolsun dileklerimi iletiyorum...
Emin olun olumlu düşünmek strezden uzak olmak her şeyin başı...
Bu arada tüm site sakinlerine selamlar ...
Döndüm artık sizlerleyim...::)) _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
fatos
|
Tarih: Sal Şub 01, 2011 8:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Degerli vakitlerinizi ayiripta bana cevap yazdiginiz icinsagolun.Insallah girdigim bu bunalimdan en kisa zamanda kurtulurum.Adeta eve hapsetti beni disari adim attirmiyor.Bitki cayi icmekten icim disim cay oldu sabretmeliyim ama cok zor durumdayim dr falanda gitmedim ayni seyler yine dualarinizi bekliyorum saglikla kalin |
|
| Başa dön |
|
 |
|