| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
karahan93
|
Tarih: Pts Mar 28, 2011 4:12 pm Mesaj konusu: ünseratif kolit ve askerlik |
|
|
ben 4 ay önce ünseratif kolit hastası olduğumu öğrendim hastalığım şuan uyuma dönemindeymiş doktorun söylediği bu şekilde,bu durumda askerlikten muaf olurmuyum |
|
| Başa dön |
|
 |
sesene
|
Tarih: Sal Mar 29, 2011 10:19 pm Mesaj konusu: Re: ünseratif kolit ve askerlik |
|
|
| karahan93 yazmış: | | ben 4 ay önce ünseratif kolit hastası olduğumu öğrendim hastalığım şuan uyuma dönemindeymiş doktorun söylediği bu şekilde,bu durumda askerlikten muaf olurmuyum |
Muhtemelen..
Askerlik zamani geldiginde, subenizden muayene olacaginiz zaman, durumu sube tabibine bildirin.
Sube tabibi sizi tam tesekkullu askeri hastahaneye sevk edicekdir. (Sevk etmek zorunda).
Hastahane de sizi muayene edecek ve eldeki klinik bulgulara bakacakdir. Mutlaka elinizdeki klinik bulgulari saklayin.
Sizi askere alma ihtimalleri yok.
Remisyonda olsaniz dahi "surekli ilac kullanmak zorunda" oldugunuzdan Askerlikden muaf olmalisiniz.
Umarim beni yalanci cikaracak 1 karar cikmaz Askeriye den.. :) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Mar 30, 2011 6:30 am Mesaj konusu: |
|
|
muayenede ibraz edeceğiniz hastalığınız sayesin de
tekrar kolonoskopi ve rapor verilme olayı ile karşı karşıya geleceksiniz..
ve eğer remisyonda iseniz genelde heyet raporunuzu
askerlikte bir kusur yoktur verebiliyor dikkatinize.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Cum Nis 01, 2011 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
kafam karıştı arkadaşlar remisyon halinde askerden muaf mıyız yoksa alırlarmı. |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cmt Nis 02, 2011 5:40 am Mesaj konusu: |
|
|
açıklama net.. kafanız karışmasın..
eğer askere gitmicem diye şartlanırsanız
daha çok hüsran olur size...
| Alıntı: | muayenede ibraz edeceğiniz hastalığınız sayesin de
tekrar kolonoskopi ve rapor verilme olayı ile karşı karşıya geleceksiniz..
ve eğer remisyonda iseniz genelde heyet raporunuzu
askerlikte bir kusur yoktur verebiliyor dikkatinize.. |
_________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Cmt Nis 02, 2011 2:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
ilginiziçin teşekkür ediyorum Ercan Bey peki ünseratif kolitin aktif olduğu dönemde askerlik durumu ne olur. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Nis 03, 2011 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
yapılan kolonoskopi sonucu verilecek
iş göremezlik raporunun yüzdesine göre
karar verecekler..yanlız bildiğim heyet zorluyor.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
ApoLLoNx
|
Tarih: Pzr Nis 03, 2011 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben crohn olduğumu bilmeden askere gitmiştim ve çok şükür resmiyona denk geldiğinden sorun yaşamamıştım. Aktif dönemde olsaydım eminim revirden çıkamazdım. _________________ Crohn+İleostomi
Pentasa 2000mg, Imuran 2x1 |
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Sal Nis 05, 2011 2:16 pm Mesaj konusu: rapor |
|
|
|
Merhaba arkadaşlar ünseratif kolit hastalarına yüz kaç rapor verebiliyorlar aktif veya remisyon halleri ropor oranını değiştirebiliyormu. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Nis 05, 2011 4:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Merhaba arkadaşlar ünseratif kolit hastalarına yüz kaç rapor verebiliyorlar aktif veya remisyon halleri ropor oranını değiştirebiliyormu. |
askerlik şubesi beyanınız sonrası sizi gata ya sevk edecek..kolonoskopi sonrası yapılacak heyet toplantısın da yüzdeniz karara varılarak rapora işlenecek..zaten remisyonda iseniz hiç umut etmeyin ki iş göremezlik alamazsınız.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Pzr Nis 10, 2011 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
arkadaşlar ünseatif kolit aktif haldeyken ropor oranı yüzde kaç olabiliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Nis 10, 2011 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili arkadaşım..
ya yazım okunmuyor..
yada okuyamıyorsunuz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
karahan93
|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 1:51 pm Mesaj konusu: rapor |
|
|
|
ercan bey şuanda ünseratif kolit in aktif halde gata nın vereceği karar ne olur.bu durumda |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
kolonoskopi yapan dr un kararına bağlı..
malum bilirkişiler hasara bakarak karar verir..::)) _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
safak01
|
Tarih: Cum Nis 22, 2011 12:57 pm Mesaj konusu: askerlik |
|
|
kardeş muhtemelen aktif halde olan ük için çürük denilen yani askerliğe elverişsiz deniz remisyonda olana da aktif hale geçene kadar yaptırırlar askerliği tanıdım bir albay var cerrah o da bana böyle yapıyoruz demişti _________________ beterin beteri var haline şükret dostum |
|
| Başa dön |
|
 |
|