| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 1:13 pm Mesaj konusu: ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE |
|
|
SİZLERLE PAYLAŞMAM GEREKEN MAİL
YARDIMCI OLMANIZ DİLEĞİ İLE..
.....................merhaba,
Foruma geçen yıl katılmış hakkımda genel bilgileri yazmıştım.
Ben Marmariste bir otelde çalışmaktayım .
Hem ben hemde annem ülseratif kolit hastasıdır.
Elimden geldiğince hem kendimin hem annemin ilaçlarını karşılamaktayım.
Ancak zaman zaman bu durum bizi sıkıştırıyor.
Gerçi salofalk yerine salazoprin kullanıyoruz ve oda sıkça alerjilere neden oluyor.
Eğer üyelerden elinde fazla salofalk tablet kalmış olan olduğunda
atmak yerine bana ödemeli gönderirlerse çok
memnun olurum.
Veli Gökçe
Royal Maris Otel
Atatürk cad. no:34
Marmaris/MUĞLA
Tel: 05446003001 _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
necah tercan
Kayıt: 01 Şub 2009 Mesajlar: 129 Konum: İstanbul Hastalık: Ü.K.
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok geçmiş olsun aramızda ailede iki kişi olan ilk örnek galiba ben 2 kutu salofalk gönderebilirim tablet dışında ilaç ihtiyacı varmı acaba ercan abi _________________ sağlık gibi dost ,hastalık gibi düşman, evlat sevgisi gibi sevgi ,açlık gibi acı yoktur. |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
SAYIN necah tercan
SİZE MSN ADRESİNİ VE MAİL ADRESİNİ BİLDİRİYORUM ..
TEMASA GEÇERSENİZ MEMNUN OLURUM..
VELİ BEYİN MSNve MAİLİ:veligokce@hotmail.com
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Prş Nis 16, 2009 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
veli bey size mail atmıştım umarım ulaşmıştır.yarın kısmetse bendeki salofalkları kargo ile yolluyorum.geçmiş olsun..sağlıcakla kalın. |
|
| Başa dön |
|
 |
toxic12
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 4:23 am Mesaj konusu: Teşekkür ederim |
|
|
İlginize teşekkür ederim. _________________ umut.... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bizler bunları teşekkür için yapmıyoruz ve de yapmayacağız..
BU GÜN SANA YARIN BANA ÖBÜRGÜN KİMBİLİR KİME....
BUNU UNUTMAMALIYIZ..
SAYGILARLA.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
gülcan
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Ercan beye katılıyorum...bugün cuma ve dilerim rabbim hepimize sağlık ve sıhhat dolu günler nasip etsin.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Cum Nis 17, 2009 10:30 pm Mesaj konusu: yardımlaşmak ne güzel |
|
|
Sanırım Veli Bey 'in hiç bir sosyal güvencesi yok.Allah yardımcınız olsun.Size en kısa zamanda 4 kutu göndermeye çalışacağım.Ben artık hiç ilaç kullanmıyorum.İlaçlar zaten sebebe değil sonuca yönelik.Kullandığım sürecede hiç faydasını görmedim.2 lt kaynamış soğumuş suya 2 yemek kaşığı sirke ilave edip lavman yapıyorum.Salofalk lavmandan daha etkili.Günlük 3 tatlı kaşığı sabah-öğle-akşam keten tohumu-zencefil,zerdeçal karışımı ve balık yağı ile öğleden önce ve öğleden sonra 11'er adet karanfil kullanıyorum.Eskiye göre Allah'a şükür çok daha iyiyim.Sağlıklı günler dileklerimle selamlar. _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
sayın şifa-şafi .
Sizin oralarda (URFA) PEK MİDE BAARSAK HASTALIĞI OLMAZ,
Sizin biberler iyi gelir bilirdim,  _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
URFADA DA ÜLSERATİF KOLİTLİ VAR.Ben urfalı değilim Konya 'lıyım.Kök hücre tedavisi hastalığın tamamen bağışıklık sistemindeki bozukluktan ileri geldiğini ortaya koydu.Önemli olan nereli olduğumuzdan çok bağışıklık sistemimizi nasıl bozduğumuz herhalde. _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞİFA-ŞAFİ yazmış: | | Kök hücre tedavisi hastalığın tamamen bağışıklık sistemindeki bozukluktan ileri geldiğini ortaya koydu.Önemli olan nereli olduğumuzdan çok bağışıklık sistemimizi nasıl bozduğumuz herhalde. |
Sn.ŞİFA-ŞAFİ Bu araştırmanın kaynağı nedir,bunu hangi makaleden yazıdan öğrendiniz acaba? Bizlere bir kaynak gösterirmisiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 1:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Yağ dokusundan elde edilen bağ dokusu kök hücreleriyle crohn tedavisi
Adipose-Derived Mesenchymal Stem Cells Alleviate Experimental Colitis by Inhibiting Inflammatory and Autoimmune Responses
Manuel A. González‡Corresponding Author Informationemail address, Elena Gonzalez–Rey§, Laura Rico, Dirk Büscher, Mario Delgado
Received 18 June 2008; accepted 20 November 2008. published online 27 November 2008.
Crohn, T tipi iltahap hücrelerinin öncülük ettiği, barsağın yüzeyindeki maddelere karşı bozulmuş bir aşırı tepkisiyle karakterize bağışıklık hastalığıdır.
Bağdokusu kök hücrelerinin son çalışmalarda T kökenli itihap hücrelerini baskıladığı ve bu nedenle birçok bağışıklık hastalığının tedavisinde faydaları gösterilmiştir. Dr Gonzales ve ekibi de deney hayvanlarında kolit oluşturduktan sonra ,insan bağ dokusu kök hücrelerini (hASCs) bu hayvanlara vererek etkisini araştırmışlar.
Damar yoluyla verilen kök hücrelerden sonra, crohn hastası deneklerdeki, kandaki iltahap göstergelerinin, barsak biyopsilerinin tamamen iyileştiği görülmüş.
Not.Kök hücre çalışmaları oldukça başarılı sonuçlar vermekte .Hastalığın tamamen ortadan kalkması, bu kök hücre tedavileriyle olacak gibi duruyor.
|
 |

|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 1:55 am Mesaj konusu: |
|
|
SEVGİLİ ŞAFİ..
Verdiğin örneklerde seni sitesin den atanlardan bahsettiğin
ve seni engelleyenlerden bahsettiğin kişilerden veriyorsun..
BENCE GEREKSİZ... ve bu kişilerin de başka yerlerden aldıkları yazılar..
demekki bu sitelerde hala gezebiliyorsunuz.. _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
|
| Başa dön |
|
 |
ŞİFA-ŞAFİ
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 2:12 am Mesaj konusu: |
|
|
ERCAN BEY:Siteye herkesin girişi sizin de bildiğiniz gibi serbest.Bana o sitede sadece mesaj yazmama izin vermediklerini sizinde başınıza geldiğinden sanırım biliyorsunuzdur.Haksızlık yapan kişi ile siteden bizimle ilgili güncel bilgileri öğrenmenin ne ilgisi var anlayamadım.Dr.Toros'un bize yapılan haksızlıklarla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.Bilse inanıyorumki o da gerekli tavrı koyar.Bu konuyu bizim-onların gibi bir tepki konusu edecek kadar önemli de görmüyorum.ŞİRİNE RUMUZLU KARDEŞİMİZ KAYNAK SORMASA BEN BUNU ALINTILAMAK ZORUNDA KALMAZDIM.AMA BUNUN SİTEYE İNANIN ZARARI OLMAZ HATTA FAYDASI OLUR.SEVGİ,SAYGI VE HOŞGÖRÜ İNANIN BİZE HAKSIZLIK YAPAN İNSANLARI BİLE YAPTIĞINA PİŞMAN EDECEKTİR. _________________ ŞAFİDEN ŞİFA DİLEKLERİMLE... |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Cmt Nis 18, 2009 2:19 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞİFA-ŞAFİ yazmış: | | ŞİRİNE RUMUZLU KARDEŞİMİZ KAYNAK SORMASA BEN BUNU ALINTILAMAK ZORUNDA KALMAZDIM. |
Sn.ŞİFA-ŞAFİ benim kaynaktan kastım,başka bir sitede olan yazıyı kopyala yapıştır şeklinde buraya konulması değildi. Bu araştırmanın asıl yayınlandığı kaynaktı;hatta bu kaynagın linkinin verilmesiydi,kesinlikle kopyala yapıştır değildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|