www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

VERGİ İNDİRİMİ!!!!!!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hukuk Danışmanımız
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
süleyman özbulut

MesajTarih: Sal Şub 08, 2011 1:58 pm    Mesaj konusu: VERGİ İNDİRİMİ!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

icon_1112202175.gif
MERABA ARKADAŞLAR HERKEZE ŞİMDİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN!!!!!

ARKADAŞLAR 2004 YILIN DA CRHON OLDUĞUMU ÖĞRENDİM İNCE BAĞIRSAK VE KALIN BARSAĞIN BİRLEŞTIĞI YERDE HASTALIK
VE ŞU ANDA FÜSTÜLLER VAR MAKAT KISMINDA VE DEVAMLI AKINTI VAR VE KİLOMDA ŞU ANDA 60 CİVARİNDA
VE DEVAMLI İLAÇ KULANIYORUM PENTASE( 1500 MG).,IMURAN(150MG), HIMURA İĞNE (HAFTADA 1*40 MG ) VE ŞİMDİ SİZE SORUM BEN ŞU ANDA VERGİ İNDİRİMİ İÇİN BAŞ VURSAM % ORANIM NE OLUR. BU ARADA FÜSTÜLLERDEN 4 KEZ AMELİYAT OLDUM VE ARADA İSTEM DİŞİ ŞEYLER GELİYOR
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
sesene

MesajTarih: Cmt Şub 12, 2011 2:28 pm    Mesaj konusu: Re: VERGİ İNDİRİMİ!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

süleyman özbulut yazmış:
icon_1112202175.gif
MERABA ARKADAŞLAR HERKEZE ŞİMDİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN!!!!!

ARKADAŞLAR 2004 YILIN DA CRHON OLDUĞUMU ÖĞRENDİM İNCE BAĞIRSAK VE KALIN BARSAĞIN BİRLEŞTIĞI YERDE HASTALIK
VE ŞU ANDA FÜSTÜLLER VAR MAKAT KISMINDA VE DEVAMLI AKINTI VAR VE KİLOMDA ŞU ANDA 60 CİVARİNDA
VE DEVAMLI İLAÇ KULANIYORUM PENTASE( 1500 MG).,IMURAN(150MG), HIMURA İĞNE (HAFTADA 1*40 MG ) VE ŞİMDİ SİZE SORUM BEN ŞU ANDA VERGİ İNDİRİMİ İÇİN BAŞ VURSAM % ORANIM NE OLUR. BU ARADA FÜSTÜLLERDEN 4 KEZ AMELİYAT OLDUM VE ARADA İSTEM DİŞİ ŞEYLER GELİYOR

Saglik kurulu raporu aldinmi ?..

Sayet aldi isen orani kac. Almadi isen once saglik kurulu raporu alicaksin..

Vergi indirimi 2. asama.
Başa dön
süleyman özbulut

MesajTarih: Cmt Şub 12, 2011 3:58 pm    Mesaj konusu: VERGİ İNDİRİMİ!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

EVET ALDİM AMA O ZAMAN REMİCAT KULANIYORDUM VE ARA VERİLDİ HUMIRAYA BAŞALANACAKTI VE HEYET BANA SORDUĞUNDA DÜZENLİ İLAC KULANİYORMUSUN DİYE BEN SADECE SOLOFALK VE IMURAN KULANIYORUM DEDİM VE RAPORUM % 25 ÇIKTI AMA BU OLAY BİR SENE ÖNCEYDİ BİR DE SAĞLIK KURULU RAPORUNU NERDEN ALABİLİRİM BEN ANKARA YÜKSEK İHTİSAS HASTENESİNDE TAKİP EDİLİYORUM ORDAN MI ALMAM GEREK
Başa dön
sesene

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2011 9:36 pm    Mesaj konusu: Re: VERGİ İNDİRİMİ!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

süleyman özbulut yazmış:
EVET ALDİM AMA O ZAMAN REMİCAT KULANIYORDUM VE ARA VERİLDİ HUMIRAYA BAŞALANACAKTI VE HEYET BANA SORDUĞUNDA DÜZENLİ İLAC KULANİYORMUSUN DİYE BEN SADECE SOLOFALK VE IMURAN KULANIYORUM DEDİM VE RAPORUM % 25 ÇIKTI AMA BU OLAY BİR SENE ÖNCEYDİ BİR DE SAĞLIK KURULU RAPORUNU NERDEN ALABİLİRİM BEN ANKARA YÜKSEK İHTİSAS HASTENESİNDE TAKİP EDİLİYORUM ORDAN MI ALMAM GEREK

Onerim su olur..

Hastaliginizi takip eden doktro nerde ise, o hastahanenin Saglik kuruluna basvurun.

Is gucu kayip orani cetveli olarak goglede aratip, en son 16 Aralik 2010 yilinda yayimlanan yonetmelikdeki " Sindirim sistemi hastaliklari" bolumunden "ust sindirim sistemi" kismina bakarak, su andaki saglik durumunuzun bu cetveldeki karsiligini bulun..

Ornegin : Üst sindirim kanalına
ait semptom ve
bulgular veya anatomik
kayıp ya da değişim
Ve
Sürekli tedavinin
gerek olmaması
Ve
İstenilen düzeyde
kiloyu sürdürebilme
Veya
Operasyon sonrası
sekel olmaması.

Bunun oranı %10 dur.

-------------------------------------------
Üst sindirim kanalına ait
semptom ve bulgular
veya anatomik kayıp
ya da değişim
Ve
Semptom ve işaretlerin
kontrolünde
uygun diyet kısıtlaması
ve ilaç tedavisi
gerektirmesi veya
nütrisyonel yetmezlik
Ve

ideal kilonun en fazla %10
altında olma.

Bunun orani %25

---------------------------------------

Üst sindirim kanalına
ait semptom ve
bulgular veya anatomik
kayıp ya da değişim
Ve
Uygun diyet kısıtlaması
ve ilaç tedavisi ile
tamamen düzelmeyen
semptom, işaret ve beslenme durumu
Veya
Üst sindirim kanalı
rahatsızlığı nedeniyle
ideal kilonun
%10-20 altında olma

Bunun orani %50
-------------------------------------------
Üst sindirim kanalına
ait semptom ve
bulgular veya anatomik
kayıp ya da değişim
Ve
Tedaviyle kontrol altına
alınamayan semptomlar
Veya
Üst sindirim kanalı
Rahatsızlığı nedeniyle
İdeal kilonun
>%20 altında olma.

Bunun orani da %75 dir.

Bu cetveldeki klinik bulgulara bakarak kendiniz degerlendirin..
Başa dön
sesene

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2011 9:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Unutmadan..

Mesela benim klinik bulgularim su sekilde idi.

Crohn hastaligi- surekli ilac tedavisi gerekir- ideal kilonun %20 altinda.

Ve hemen yanina da X50 diye orani tavsiye etti.

Kim tavsiye etti : beni inceleyen doktor. Sonra bu dosya heyete gitti. Heyet de burdaki klinik bulgulara bakarak bana %50 oraninda ozur raporu verdi.

Rapor kismini hallet , emeklilik icin daha sonra yapman gereken isleri de sirasi ile anlatirim. Raporun en az %40 olmali..
Başa dön
süleyman özbulut

MesajTarih: Pts Şub 14, 2011 9:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkur ederim
Başa dön
safak01

MesajTarih: Pts Şub 14, 2011 1:57 pm    Mesaj konusu: vergi indirimi Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşim vergi indiriminden yararlanmak için öncelikle çalıştığın iş yeri bir yazı yazacak bulunduğun vergi dairesi başkanlığına ve o yazı ile orda işlemler yapılıp tekrar yazı yazacak gideceğin hastaneye orada sağlık kurulu raporu verebilecek hastaneleri size sözlü olarak söyler sizde şuna gitmek istiyorum dersin yazıya onun başlığını atar ve sizi oraya gönderir hastanedeki sağlık kuruluna müracatınızı o evrakla yaparsınız size muane olaqcağınız bölüme yani gasroentoroliji sizin yapacağınız daha önceden yapılmış tetkikler tahliller ilaç raporları rötgen varsa kolonoskopi raporunuz varsa hepsini dosya yapıp muane olup doktorun muanesinden sonra evrağınızı sağlık kuruluna teslim edip heyet günü heyete çıkmak diğer işlemleri onlar halleder yazışmayla not.rhatsızlığımız aktif haldeyken gitmez isek dış görünümüzden normal sağlıklı insanlar gibi göründüğümüzden en hafif dönemindeyken % kaç sa yazı veriyorlar kolay gelsin
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Hukuk Danışmanımız Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun