www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa www.barsakforum.com
İnflamatuvar Barsak Hastalıkları ve Biz

Barsakforum Radyo

Boğaziçi Üniversitesi Desteğiyle Radyomuz Yayında  
www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa

ibh - inflamatuvar barsak hastalığı ( ülseratif kolit crohn )    ibh da yaşam    ibh da kullanılan ilaçlar    ibh ve psikoloji    hastalık teşhis ve tedavi yöntemleri    şifalı bitkiler - takviye besinler ve diyet       kendimizi tanıtma tanışma hastalık hikayeleri

Anasayfa Forum Üye Listesi Profil Özel Mesajlar S.S.S Arama Giriş

yarcımcı olursanız sevinirim

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tuğba

MesajTarih: Cum Mar 07, 2008 8:37 am    Mesaj konusu: yarcımcı olursanız sevinirim Alıntıyla Cevap Gönder

sayın hocam, üç ay önce kakamda kanlı sümüksü bi yapı gördüm.bunun dışında her hangi bir problemim yok.kolonoskopi oldum.kolonoskopi sonucu şöyle;
çekuma kadar gidildi.çekumda syalı gasita vardı.çekum çıkan kolon tranvers kolon inen kolon normaldi.sigmoid ve rectum mukozaları ödemli seyrek 3-4mm çaplı erezyonlar vardı.

patoloji raporumsa şöyle;rektum kriptit,lamina propriada lenfoplazmositer iltihabı infiltrasyon, hiperemi
sigmoid;kriptit, kriptit apsesi, lamina propriada mikst iltihabı infiltrasyon kriptalarda hafif distorsiyon

bunların sonucunda 2 kutu biteral, 1 kutu salazopryn içtim, şu anda da flagly ve cipro içmekteyim.henüz kakamda bi düzelme yok.
hastalığım hakkında yorumunuz nedir? ne yapmamı tavsiye edersiniz? istanbulda hastalığım konusunda tavsiye edeceğiniz güvenebileceğim bir kurum var mı?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
İskender
Site Admin

MesajTarih: Cum Mar 07, 2008 9:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Tuğba aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınızla ilgili merak
ettiğiniz sorulara sitemizden cevap alabilirsiniz. Dışkınızda kanla birlikte iltihabik bir oluşum görülmesini
ben kendi rahatsızlığım ile bağdaştırıyorum. Ülseratif kolitte buna benzer oluşumlar olabiliyor.
Ama bana kalırsa hocamızın vereceği cevabı bekleyin. Tekrar geçmiş olsun.

Kendimizi tanıtma ve tanışma bölümünde kendinizden bahsederseniz seviniriz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Ercan Zorlu
Süper Moderatör

Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)

MesajTarih: Cum Mar 07, 2008 9:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın tuğba...
Aramıza hoş geldiniz demek adetten olmuş sada ben hoşlanmıyorum ..Keşke sağlık problemlerimiz olmadan aramıza hoş gelmiş olsaydınız..

Cevap verecek hocamız;
Prof.Dr.Levent Erdem
Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı
Bilim Üniversitesi Gastroenteroloji B.
Avrupa Florence Nightingale Hastanesinde görevli....

Yalnız İstranbulda nerde oturuyorsunuz diye sormadan edemiyeceğim.. Anadolu yakası için tavsiyem üniversite hastaneleridir...Şahsım adına tedavi sürecimi üniversite hastanesin de sağladım...Tabii bu ilişkiler dr hasta arasındaki güvene dayalı başlıyor... ve sizde bitiyor.. Hocamızdan gelecek cevabı bir an önce size ileteceğimizden şüpeniz olmasın..
AİLEMİZ ADINA GEÇMİŞLER OLSUN DİYORUZ...

Kendinizi ve hastalığınızı daha açıklayıcı bir bilgiyle kendinizi tanıtmanız daha yararlı olucağı kanısındayım...

SAYGILARIMIZLA...
"Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........

Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.barsakforum.com Forum Ana Sayfa -> Prf.Dr. Canan M. Karatay Efendigil Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

balon patlat
manisa yapı denetim
lol oyun