| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tuğba
|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 8:37 am Mesaj konusu: yarcımcı olursanız sevinirim |
|
|
sayın hocam, üç ay önce kakamda kanlı sümüksü bi yapı gördüm.bunun dışında her hangi bir problemim yok.kolonoskopi oldum.kolonoskopi sonucu şöyle;
çekuma kadar gidildi.çekumda syalı gasita vardı.çekum çıkan kolon tranvers kolon inen kolon normaldi.sigmoid ve rectum mukozaları ödemli seyrek 3-4mm çaplı erezyonlar vardı.
patoloji raporumsa şöyle;rektum kriptit,lamina propriada lenfoplazmositer iltihabı infiltrasyon, hiperemi
sigmoid;kriptit, kriptit apsesi, lamina propriada mikst iltihabı infiltrasyon kriptalarda hafif distorsiyon
bunların sonucunda 2 kutu biteral, 1 kutu salazopryn içtim, şu anda da flagly ve cipro içmekteyim.henüz kakamda bi düzelme yok.
hastalığım hakkında yorumunuz nedir? ne yapmamı tavsiye edersiniz? istanbulda hastalığım konusunda tavsiye edeceğiniz güvenebileceğim bir kurum var mı?
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Tuğba aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınızla ilgili merak
ettiğiniz sorulara sitemizden cevap alabilirsiniz. Dışkınızda kanla birlikte iltihabik bir oluşum görülmesini
ben kendi rahatsızlığım ile bağdaştırıyorum. Ülseratif kolitte buna benzer oluşumlar olabiliyor.
Ama bana kalırsa hocamızın vereceği cevabı bekleyin. Tekrar geçmiş olsun.
Kendimizi tanıtma ve tanışma bölümünde kendinizden bahsederseniz seviniriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Sayın tuğba...
Aramıza hoş geldiniz demek adetten olmuş sada ben hoşlanmıyorum ..Keşke sağlık problemlerimiz olmadan aramıza hoş gelmiş olsaydınız..
Cevap verecek hocamız;
Prof.Dr.Levent Erdem
Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı
Bilim Üniversitesi Gastroenteroloji B.
Avrupa Florence Nightingale Hastanesinde görevli....
Yalnız İstranbulda nerde oturuyorsunuz diye sormadan edemiyeceğim.. Anadolu yakası için tavsiyem üniversite hastaneleridir...Şahsım adına tedavi sürecimi üniversite hastanesin de sağladım...Tabii bu ilişkiler dr hasta arasındaki güvene dayalı başlıyor... ve sizde bitiyor.. Hocamızdan gelecek cevabı bir an önce size ileteceğimizden şüpeniz olmasın..
AİLEMİZ ADINA GEÇMİŞLER OLSUN DİYORUZ...
Kendinizi ve hastalığınızı daha açıklayıcı bir bilgiyle kendinizi tanıtmanız daha yararlı olucağı kanısındayım...
SAYGILARIMIZLA... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|