| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ercan_
Kayıt: 01 Tem 2008 Mesajlar: 5 Konum: Manisa Hastalık: Ü.K.
|
Tarih: Sal Tem 01, 2008 6:48 pm Mesaj konusu: yardım etmek istiyorum... |
|
|
elimde şu an kullanmadığım Salofalk 4g/6 yaklaşık 3 aylık bir ihtiyacınızı karşılayacak kadar elimde mevcut ben şu anda kullanmadığım için daha sonra tekrar temin ederim umuduyla bozulmasından korktuğum için paylaşmak istiyorum....
Entocort 2mg bu da 3 aylık yetecek miktarda elimde mevcut benim de salofalk 500 fitile ihtiyacım var zor zamanlarım için onun dışında kolit hastalığı ile birlikte kullanan vitamin türü ilaçlara...
msn : sinekesh@hotmail.com - ercan_dalkilic@hotmail.com
telefon : 0535 404 51 08 |
|
| Başa dön |
|
 |
Engin ATEŞ Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 177 Konum: Şişli / İSTANBUL Hastalık: Crohn
|
Tarih: Sal Tem 01, 2008 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acaba bunu admin abi, sistem mesajı olarak mail ile tüm üyelere gönderebilir mi? Bu noktada bir sıkıntı doğmasını önlemek amacı ile doktorumuz tarafından yazılmış bir reçetenin resmi adminin veya benim mail adresime mail olarak gönderilse nasıl olur? Sistem mesajı yolu ile en azından tüm üyeler bu yardımlaşma konusunda anında bilgi sahibi olur. Siteye girmemiş olan üyelerimiz olabilir.
Sevgili ercan_akhisar, Eğer bir süre boyunca senden bu ilaçları almak isteyen arkadaşımız olmazsa, en yakın gastro servisine bırakmanı öneririm.
Sevgiler, |
|
| Başa dön |
|
 |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
SİTEDEKİ İLAÇ ALIŞ VERİŞİ ADMİN VEYA BENİM BARSAKFORUM MAİL ADRESİME
YOLLANACAK REÇETE BEYANI İLE OLMASI KARARIMIZ İÇİN DE DİR.
SEVGİLİ ENGİNE TEŞEKKÜRLER HASSASİYETİ İÇİN.
DAHA EVVEL OLAN BAZI GEREKSİZ OLAYLARA SEBEBİYETTE VERİLMEMİŞ OLACAKTIR.
ARTIK BİLİNMELİDİRKİ SİTEMİZ DERNEĞİMİZİN PAYLAŞIM SİTESİ DİR.
VE GEREKLİ PRESEDÜRLER İŞLEMEYE BAŞLAMIŞTIR... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
|