| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
umutarslan
Kayıt: 16 Oca 2011 Mesajlar: 22 Konum: Bursa_ İBH Ülseratif Kolit Salofalk 500 tablet ve Salofalk Lavman
|
Tarih: Prş Oca 20, 2011 11:04 pm Mesaj konusu: yeni giriş |
|
|
selamlar ben bursadan Umut
ü.kolit rahatsızlığı yaşıyorum..8-9 ay önce yapılan kolonoskopi sonucu hastalığımla tanıştım..salofalk lavman ve salofalk 500 hap kullanıyorum..haplar şiddetli eklem ve kas ağrısı yapıyor..benim durumumda olanınız varmı..bilgi ve tecrübeleriniz benim için önemli..Hepimize geçmiş olsun _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun ilaçlar elbette yan etki yapacaktır hastalığınız daha yeni başlamış ağrılara aldırmayın yeter ki remisyonda kalın... _________________ http://mutluannevecocuk.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
Kayıt: 16 Oca 2011 Mesajlar: 22 Konum: Bursa_ İBH Ülseratif Kolit Salofalk 500 tablet ve Salofalk Lavman
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 7:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..birilerinin derdimden anlaması bile rahatlatıcı
bildiğim kadarı ile bu hastalıkta yeme-içme kişiye göre değişiyor.Yani birine iyi gelen besin diğerine iyi gelmiyebiliyor. sizlerin bildiği kesinlikle yasak olan gıdalar varmı yoksa deneme yanılma yöntemine devammı ?
birde remisyonda kalabilmenin bilinen yolları varmı yoksa buna tamamen hastalığımızmı karar veriyor ?
bu hastalığı yaşamış ve tamamen kurtulmuş bir arkadaşımız varmı?
alternatif tıp olarak bitksel ilaçlardan bildiğimiz varmı ? (kudretnarını 40 gün denedim pek bir katkısnı göremedim)
çok soru sorduğumun farlkındayım..ama insan derdinden anlayan birilerini bulunca doyasıya sohbet edesi ve dertleşesi geliyor...
Allah hepimize acil şifalar versin _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu hastalıkla ilk tanıştığımda bende çok çaresiz kalmıştım.herkesten ve her şeyden bir şifa bekliyordum.O nedenle sizi çok iyi anlıyorum.bu sitedeki bütün arkadaşlarında çok iyi anladığını düşünüyorum.
Ü.K te balık yağının(omega-3) iyi geldiğini birçok yerde okudum.Bende hemen kullanmaya başladım.daha 1 hafta olmadı .yanında şuan kortizon ve pentasa da kullanıyorum .banada Allah'ın izni ile balık yağının iyi geleceğini düşünüyorum.
Bu sitedeki bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tecrübelerini herkesle paylaştıkları için ,birbirimize çok yardımcı olduğumuzu düşünüyorum.
Allah herkese acil şifalar versin. |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Cum Oca 21, 2011 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
ok. mutsuz çok teşekkür ederim
bende vakit kaybetmeden balık yağını kullanmaya başlayacağım....sonuçlarınıda herkezle paylaşırım.. _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Cmt Oca 22, 2011 10:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Çok geçmiş olsun. Aramıza hoşgeldiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar
Aramıza hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun. _________________ K51 / Pankolit
Susksunluğum asaletimdendir, her lafa verilecek cevabım var AMA bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.............. |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür Ederim Şirine Hanım,
Bu forum sayesinde yalnız olmadığını anlıyor insan . Ben daha yeni yakalandım bu hastalığa 7-8 ay oluyor.. görüdüğüm kadarıyla uzun yıllardan beri bu hastalıkla yaşayan arkadaşlarımız var..ne diyelim... Allah hepimize acil şifalar versin.
Neler yapabiliriz ?
Nasıl beslenmeliyiz ?
Bu dertten kurtulan var mı ?
Remisyonda nasıl kalabiliriz ?
Ne bileyim buna benzer birçok soru aklıma geliyor ama cevap bulamıyorum..İnşallah buradaki deneyimli arkadaşlardan cevap bulabilirim. Ve yine inşallah birgün burada birisi çıkarda der ki ben şunları yaptım ve kurtuldum....hepimiz şifa buluruz...
Tekrar çok teşekkürler Şirine Hanım _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye

Kayıt: 01 Mar 2010 Mesajlar: 109 Konum: istanbul 10 yıldır ü.k
|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet yanlız değiliz...
en önemli kural stresten uzak durmalıyız (doktorum evin yansa kapıyı çek çık dedi!)
beslenme herkese göre değişir bence o da psikolojiyle alakalı bana dokunuyor deyince gerçekten dokunuyor umursamamak en iyisi ben her şey yiyorum.
bu dertten tamamen kurtulan var mıdır zannetmiyorum ama hastalıkla yaşamaya alışıyoruz allah beterinden korusun.
sıkıntı yapmazsak hayata olumlu tarafından bakarsak remisyonda kalma zamanımız uzar
hepimize geçmiş olsun _________________ http://mutluannevecocuk.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
mutsuz
|
Tarih: Pts Oca 24, 2011 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
syn umutarslan bu siteyi iyice araştırıp ,her bölümünü dikkatlice okursanız özellikle (kendimizi tanıtma, tanışma ve hastalık hikayekeri ile şifalı bitkiler,takviye besinler ve diyet bölümlerinin ü.k ile ilgili olan kısımlarını okursanız)aradığınız birçok soruya cevap bulabilirsiniz.Çünkü ben öyle yaptım.sitedeki bütün arkadaşlar sağolsunlar zaten bütün tecrübelerini yazmışlar ...hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı benzer problemler...
bu arada balık yağının e vitamini içermeyen olmasına dikkat etmelisiniz.çünkü e vitamini kanamayı artırıyormuş.bu bilgiyide tecrübeli arkadaşlar yazmışlar.
tekrar acil şifalar diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Sal Oca 25, 2011 6:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramıza hoşgeldiniz sayın umutarslan çok geçmiş olsun _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Prş Oca 27, 2011 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam mutsuz...
bilgilerin için teşekkür ederim...
görüşmek üzere.. _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
umutarslan
|
Tarih: Prş Oca 27, 2011 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam imre hanım
iyi dilekleriniz için teşekkür edrim...inşallah en kısa zamanada hepimiz şifa buluruz.. _________________ sağlıklı günler dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
fatihcatli
|
Tarih: Pzr Eyl 18, 2011 2:34 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
selam ben fatih selçuk 2 yıldır crohn hastasıyım 2/4 salofak 500 mg kullanıyorum. siteye üyeyim fakat
daha önce hiç yazmamıştım bugüne nasipmiş tanışmak.
konyadan saygı ve sevgilerimle Allahtan herkeze acil şifalar dilerim |
|
| Başa dön |
|
 |
|