| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tuğba
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 5:02 pm Mesaj konusu: YENİ MARMARA HASTANESİ KABUSU!!!! |
|
|
marmarayı pendiğe taşımışlar.adres , telefon bilgilerine ulaşmak imkansız.taksiciye sordum, biliyormuş yerini atladım gittim..ünlü erkek proflardan birine denk geldim ''salofalk fitili ''önerdi fakat raporumda bu ilacın adı yazmadığı
iin ilacı alamadım.tekrar hastaneye başvurdum ilacı rapora ekletmek için.tam bir kabustu.bankodaki kızlar yazıcıdan bir raporu çıkartamıyorlar.bir kağıt parçasını çıkarmak için hastanenenin bilgi işlem merkezine defalarca gittim, bilgi işlem doktor yanlış yazmış diyor, doktor topu bilgi işleme atıyor.pin pon topu oldum aralarında.doktor yardımcısını yolladı benle gene çözüm yok.herkes başından atmaya çalışıyor.LANET OLSUN DEYİP ÇEKİP GİDECEM BARSAKLARIM KANIYOR RAPORA İHTİYACIM VAR.sonunda başhekim yardımcısıyla konuşmaya karar verdim.benim barsaklar kanıyor adam bana oturmuş hastanenin patlayan borularını anlatıyor.sonunda bilgi işlemdeki kız bana acıdı uyduruk bir rapor çıkardı.raporun ilaç kısmında sadece MESALAZİN yazıyor ne ilaç adı var ne gramı , kesin eczacı kıllık yapacak ama bu kağıdı alana kadar saat 2 oldu.bir de en az doçent olana bir doktorun imzalaması lazımmış ki öğleden sonra koca hastanede imza atacak öyle bir doktor yok.tam bir kabus tam bir çağdışılık.nerde eski marmara nerde bu koca ama beceriksiz hastane.sonunda gözyaşlarım sel gibi çıktım hastaneden, olamaz böyle bir iğrençlik.hastalar gelmesin diye uğraşıyorlar , sanki mecbur olmasam onların kapısına mı giderim.yarın bir deimza atmak için hastaneye gitmek lazım ki bilmiyorum nasıl olacal.Allah sabır verir inşallah... |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Salofalk fitil ile Salofalk köpük farklı şeyler değil mi?
Tuğba'ya Salofalk fitil yazılmış. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 7:24 am Mesaj konusu: |
|
|
|
nezaketiniz için teşekkür ederim.salofalk lavman ile salofalk fitil arasında ne gibi bir fark var ? |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 3:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın semi ben tuğba hanıma köpük verildiğini sanmışım...
Salofalk 4 farklı şekilde piyasaya arz ediliyor.
Etken madde olarak hepsi aynı, 5-aminosalisilik asit (mesalazin) içeriyor.
Piyasadaki formları
-Tablet
-Enema (Lavman)
-Köpük
-Supozituar (Fitil)
Supozituar (Fitil) için bakınız.
http://www.aliraif.com.tr/urun_portfoyu/urun.aspx?urunID=109 |
|
| Başa dön |
|
 |
|