| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ercan Zorlu Süper Moderatör

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 1699 Konum: MODA-KADIKÖY --İSTANBUL Hastalık:CROHN İlaç:NALTREXONE(LDN)
|
Tarih: Pzr May 04, 2008 9:33 pm Mesaj konusu: YUNUS EMRE EN GENÇ AİLEMİZİN ÜYESİ... |
|
|
Yunus EMRE, İslam tarihinin en büyük bilgelerinden olup yaşadığı ve yaşattığı inanç sistemi; Kuran'ın özüne ulaşarak, Tek olan gerçeğin (Allah) sırlarını keşfetme ilmi olan tasavvuf ve Vahdet-i Vücud tur.
Bu inanç sisteminde tek varlık Allah'dır. Allah bütün bilinen ve bilinmeyen alemleri kapsamıştır, tektir, önsüz sonsuzdur, yaratıcıdır. Eşi, benzeri ve zıddı yoktur.Bilinen ve bilinmeyen tüm evren ve alemler onun zatından sıfatlarına tecellisidir.Alemlerdeki tüm oluşlar ise onun isimlerinin tecellisidir. Her bir hareket,iş,oluş(fiil) onun güzel isimlerinden birinin belirişidir.
'' yaratılanı sevsin yaratandan ötürü diye.. inşalllah herkesi seven iyi bi çocuk olur''
EVET SİTEMİZİN EN KÜÇÜK ÜYESİ ..ARAMIZA HOŞ GELDİN....
CENGİZ BEY AİLEMİZ ADINA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİLEKLERİMİZİ KABUL EDİN...
Ben yürürem yane yane, Aşk boyadi beni kane
Ne akilem ne Divane, Gel gör beni aşk neyledi
Gah eserem yeller gibi, Gah tozaram yollar gibi
Gah akaram seller gibi, gel gör beni aşk neyledi
Akan sulayın çağlaram, Dertli cigerem dağlaram
Şeyhim anuban ağlaram, gel gör beni aşk neyledi
Ya elim al kaldır beni, ya vaslına erdir beni
Çok ağladım güldür beni, gel gör beni aşk neyledi
Mecnun oluban yürürem, ol yari düşte görürem
Uyanıp melul oluram, gel gör beni aşk neyledi
Miskin Yunus biçareyem, baştan aşağı yareyem
Dost ilinden avareyem, gel gör beni aşk neyledi ...
O AŞK YÜREĞİNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN..... _________________ "Low Dose Naltrexone (LDN) may well be the most important therapeutic breakthrough in over fifty years. It provides a new, safe and inexpensive method of medical treatment by mobilizing the natural defenses of one's own immune system.
........... " — David Gluck, MD
ÇEVİRİSİ.:...............
"Düşük Doz naltrekson (LDN) de en önemli tedavi atılım elli yıl içinde olabilir. Bu kişinin kendi bağışıklık sisteminin doğal savunma seferber ederek tıbbi tedavi, güvenli ve ucuz yeni bir yöntem sağlar.LDN önemli sağlık maliyetlerini azaltır ve hastalıkların geniş bir dizi tedavi artırır........
Naltroxene (LDN = Low Dose
Naltrexone)..(ETHYLEX -VIVITROL-DEPENDEX-NEMEKSİN=Muadili NALTREXONE)
OKUNUŞLARI:Naltrekson,Naltrexone,Naltreksone-LDN-LEDENE
http://www.barsakforum.com/naltrexone-tedavisi-crohn-da-vt58.html?highlight=naltroxen |
|
| Başa dön |
|
 |
rsevinc

|
Tarih: Pzr May 04, 2008 11:07 pm Mesaj konusu: Re: YUNUS EMRE EN GENÇ AİLEMİZİN ÜYESİ... |
|
|
| Ercan Zorlu yazmış: |
'' yaratılanı sevsin yaratandan ötürü diye.. inşalllah herkesi seven iyi bi çocuk olur''
EVET SİTEMİZİN EN KÜÇÜK ÜYESİ ..ARAMIZA HOŞ GELDİN....
CENGİZ BEY AİLEMİZ ADINA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİLEKLERİMİZİ KABUL EDİN...
|
Doğmak iyidir yaşam güzelse
Ömür hayattır hiç bitmese
Sevgi yürektir, yürek sevse
İyi ki doğdun genç delikanlı.
Yaşabildiğince yaşa dolu, dolu
Güneşten ışık yontmaktır yolu
Mutluluğu gözünle,özünle solu
İyi ki doğdun küçük bebek
Mutluluğun yüzünde daim olsun
Arslanlar kalbinde önde olsun
Ömrün uzun, bahtın açık olsun
İyi ki doğdun altın çocuk.
Gün bitmesin senin mutluluğunda
Bereketin bol olsun kazancında
Övünsün seninle anan, baban da
İyi ki doğdun küçük bebek
Bir gün bende doğdum
Yaşadım mı onu da unuttum
Sevgiyi dostluğu canlarda buldum
İyi ki doğdun emi “Yunus” bebek.
 _________________ "SEVGİ EMEK İSTER"
"SEVMEK İÇİN YÜREK; SÜRDÜRMEK İÇİN EMEK GEREK"
www.barsakforum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
şirine

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 743 Konum: Hastalık:Ülseratif kolit Kan grubu:A (+)
|
Tarih: Pzr May 04, 2008 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cengiz Bey Allah analı babalı büyütsün,hiç bir zaman acısını göstermesin. Oğlunuzu güzelliklerle büyütmeniz dileğiyle.....  |
|
| Başa dön |
|
 |
İskender Site Admin

Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 834 Konum: İzmir-Karşıyaka-Mavişehir Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts May 05, 2008 7:16 am Mesaj konusu: |
|
|
|
Tüm güzelliklerin onunla olması dileğimle. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin. |
|
| Başa dön |
|
 |
imre Süper Moderatör

Kayıt: 15 Nis 2008 Mesajlar: 1514 Konum: Ankara Hast: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Pts May 05, 2008 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
cengiz bey allah hayırlı bir evlad olmasını nasip etsin inşallah. evlat öyle birşeyki dilerim allahtan bu duyguyu her isteyene tattırsın..sağlıkla kalın. _________________ (.Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur .) |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Pts May 05, 2008 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel temennileriniz için başta Ercan Abi olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim, evet Ercan Abinin dediği gibi herkesi seven, hoşgörülü, iyi bir insan olsun, Yunus Emre'yi örnek alsın diye adını da Yunus Emre koyduk, çok şükürki Allah nasip etti bize de.. Allah isteyen herkese de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.. :)
 _________________ 1999'dan beri Crohn
2x2 salazophyrin, Imuran (50 mg./gün), 1x1 gr. balık yağı |
|
| Başa dön |
|
 |
e r D o z Süper Moderatör

|
Tarih: Pts May 05, 2008 11:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Yunus Emre +1 =Yeni mevcut
Aramıza hoşgeldin Yunus Emre, Küçücük ellerinle hayata herzaman sımsıkı tutunman dileklerimle...
Cengiz Bey ne mutlu size gözünüz aydın...
Allah analı babalı büyütsün...
Amin. |
|
| Başa dön |
|
 |
semi Moderatör
Kayıt: 28 Arl 2007 Mesajlar: 918 Konum: İstanbul Hastalık: Crohn ......... Cinsiyet : Bayan
|
Tarih: Pts May 05, 2008 6:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cengiz Bey,
Yunus Emre ye hoşgeldin diyoruz.
Yeni Yunus Emre'ler bekliyoruz:)
Allah analı babalı büyütsün.. _________________ Eylül 2007 Crohn
K50.1 |
|
| Başa dön |
|
 |
tuğba
|
Tarih: Pts May 05, 2008 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
yunus emre'ye sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Sal May 06, 2008 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar teşekkürler, darısı tüm dileyenlerin başına :) _________________ 1999'dan beri Crohn
|
| Başa dön |
|
 |
oya

Kayıt: 29 Arl 2007 Mesajlar: 232 Konum: Y.mahalle/Ankara Hastalık: Ülseratif Kolit
|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakmayın cengiz bey ben biraz geç kaldım yeni öğrendim.Allahım hayırlı uğurlu etsin annalı babalı büyütsün inş. hayırlı evlat olsun. geçikmemden dolayı özür dilerim. _________________ Hayatı gözyaşlarınla öldüreceğine
gülücüklerinle cezalandır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cengiz Moderatör

|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok saolun Oya Hanım güzel temennileriniz için.. Bu ismi verdim, çünkü inşallah oğlumun Yunus Emre gibi iyi kalpli, insanları seven, kendini sevdiren ve de Hak aşığı bir insan olmasını çok istiyorum, hayırlısı olur inşallah. :) _________________ 1999'dan beri Crohn
|
| Başa dön |
|
 |
|